, 2022/9/27

Otthoni munka: 8 módja annak, hogy a tizenévesek pénzt kereshetnek online és értékes tapasztalatokat szerezhetnek.

Otthoni munka

A középiskolások és főiskolások olyan helyzetben találják magukat, hogy a fizikai munkahelyi gyakorlatok még mindig nem biztos, hogy lehetségesek vagy ideálisak. Nekik is az internetet kellett igénybe venniük. Az ilyen otthonülő tizenévesek számára íme néhány lehetőség, hogy némi jövedelemre tegyenek szert és értékes tapasztalatokat szerezzenek.

Szabadúszó munka

Mi az?

A pénzkeresés egyszerű módja a szabadúszó munka, legyen szó szövegírásról, fordításról, grafikai tervezésről, videószerkesztésről, alkalmazásfejlesztésről vagy marketingről. Számos olyan weboldal létezik, indiai és nemzetközi egyaránt, amelyek lehetőséget kínálnak a tizenéveseknek, hogy fizetést kapjanak a képességeikért. Ezek közé tartozik többek között a Chegg India, Freelance India, Freelancer, Upwork, Fiverr.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Regisztráljon az oldalra a nevével, e-mail címével, országnevével, stb. Amint adatait ellenőriztük, fiókja létrejön.

2. lépés: Önnek létre kell hoznia egy profilt az iskolai végzettsége, tapasztalata és szaktudása alapján, és csak miután azt egy meghatározott időn belül jóváhagyták, fogadhat el szabadúszó munkát.

3. lépés: A munkát vagy a projektet közvetlenül az ügyfelekkel való interakció vagy a webhelyen való átjárás útján választhatja ki.

Mennyit lehet keresni?

Óradíjat vagy fix összeget kaphat, és az összeg a munka típusától és az Ön képzettségi szintjétől függ. A kifizetések általában közvetlenül a bankszámlára érkeznek, ezért szükséged lesz rá. Ha nincs bankszámlád, akkor előfordulhat, hogy meg kell adnod a szüleid adatait, vagy össze kell kötnöd a PayPal-lal, ahol ez szükséges.

Instagram influencer

Mi az?

Az influencer olyan személy, akinek nagyszámú online követője van, beleértve a magasan jegyzett személyeket és hírességeket is, egy adott területen vagy iparágban, például játék, élelmiszer, szépségápolás, divat, fitnesz, stb. A tinédzserek és a fiatalok kedvenc hóbortja, az Instagram-posztok és -videók segítségével sokat lehet keresni szponzorált posztok, termékértékelések, márkák népszerűsítése, fotók értékesítése, affiliate marketing és még sok más.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Válassza ki a hiánypótló területet, valamit, ami iránt szenvedélyesen érdeklődik, amiben van valamilyen tapasztalata vagy szakértelme, és amiről következetesen tud posztolni.

2. lépés: Készíts egy feltűnő profilképet, mivel az emberek ezzel azonosítanak majd, és készíts egy megnyerő életrajzot, mivel ez határozza meg a hitelességedet.

3. lépés: Váltson professzionális vagy üzleti fiókra a Beállításokon keresztül, mivel ez különböző lehetőségeket nyit meg az aud ... elemzéséhez, bevonásához és célzásához.

Blogolás/Vlogolás

Mi az?

Ami néhány évvel ezelőtt még csak egy platform volt, ahol az ember kifejezhette szenvedélyeit, ma már jó pénzkereseti lehetőség. Azzal, hogy egy adott, Önt érdeklő témáról blogol, olvasókat vagy forgalmat vonzhat, ami viszont pénzre válthat. Többféle módon is lehet keresni egy blogon vagy vlogon keresztül a Youtube-on, például hirdetések elhelyezésével a Google AdSense-en keresztül, affiliate marketinggel. (mások termékeinek népszerűsítése a blogom.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Válasszon egy blogplatformot. Bár számos ingyenes blogplatform létezik, mint például a WordPress, Blogger, Tumblr, Medium, Ghost, Squarespace stb. célszerű saját tárhelyű blogot létrehozni (lehetőleg a WordPress. org segítségével). Az ingyenes blogok ugyanis sok megkötéssel rendelkeznek a testreszabás és a funkciók tekintetében, alacsony a tárolókapacitásuk, és nem engedélyezik a hirdetéseket vagy az affiliate linkeket, a pénzkeresés legjobb módjait. A blogért fizetnie kell.

2. lépés: Válasszon egy domain nevet és egy tárhelyszolgáltatási csomagot. Saját domainnévvel komolyabban és professzionálisabban fognak kezelni, és egy webtárhely-csomag megvásárlásával teljes irányítást kaphat blogja megjelenése felett.

3. lépés: Ezután válasszon egy Önt érdeklő témát, és kezdjen el írni, információkat megosztani vagy videókat közzétenni. Kemény munkára, erőfeszítésre és időre lesz szükség, ha szakértelmet és hűséges követőket akarsz szerezni. Emellett következetesen kell posztolnia és egyedi információkat kell megosztania.

lépés: Promótálja a blogját az összes közösségi médiaplatformon, például a Facebookon, Instagramon, Twitteren, Redditen stb. a nagyobb forgalom irányítása és a kereseti lehetőségek növelése érdekében.

Amazon Associates online

Mi ez?

Ahogyan a blogolás közbeni affiliate marketinggel pénzt kereshet, ugyanezt megteheti az Amazon linkek használatával és jutalékot kereshet. Az Amazon Associates egy affiliate marketing program, amely lehetővé teszi, hogy linkeket hozzon létre a weboldalán vagy blogján, és utalási díjat keressen, amikor az ügyfelek rákattintanak az Amazon termékeire és megvásárolják azokat. A csatlakozás ingyenes és könnyen használható.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Menjen a www.affiliateprogram. amazon.in oldalra, és jelentkezzen be az Amazon-fiókjába. Adja meg fiókjának adatait.

2. lépés: Ezután meg kell adnia azoknak a webhelyeknek és alkalmazásoknak a listáját, vagy legalább egyet, amelyeken bannereket, widgeteket, linkeket vagy más Amazon-hirdetéseket fog megjeleníteni. Legfeljebb 50 webhelyet vagy alkalmazást adhat hozzá.

3. lépés: A Profil részben adjon meg információkat a webhelyeiről és az alkalmazásokról, a feltenni kívánt termékek fajtájáról, az Ön által felhívott forgalomról, annak módjáról, a jövedelemszerzés módjáról, a látogatók számáról stb.

4. lépés: Végül elfogadja az Amazon feltételeit, és megkezdi a munkát.

Online felmérések

Mi az?

A tizenévesek számára talán az egyik legegyszerűbb módja a pénzkeresésnek a fizetett online felmérések. A Swagbucks a legismertebb oldalak közé tartozik, és számos tevékenységben való részvételért fizet, például felmérések kitöltéséért, videók megtekintéséért és vásárlásért. Néhány más, felméréseket kínáló oldal a Toluna, a Telly Pulse, a CashCrate (felmérési oldalak aggregátora), a ValuedOpinions, az OpinionBureau, a Streetbees (alkalmazás) stb.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Regisztráljon a weboldalon az alapvető személyes adatok megadásával, és egy fiókot hoz létre az Ön számára.

2. lépés: A felméréseket a regisztrált e-mail címen keresztül küldjük el Önnek.

3. lépés: Töltsön ki minél több felmérést, és a pontokat jóváírják a számláján. Ezeket tetszés szerint beválthatja.

Pólók tervezése online

Mi ez?

Ha van művészi érzéked, pólótervek tervezésével kereshetsz. Számos olyan weboldal létezik, indiai és külföldi egyaránt, amelyek lehetővé teszik ezt. Ön csak a dizájnnal járul hozzá, és nem kell aggódnia a pólók gyártása, értékesítése vagy szállítása miatt. Néhány indiai oldal a TeeShopper, a The Souled Store és a My Home Store, míg a külföldi oldalak közé tartozik a TeeSpring, a Zazzle stb.

Hogyan kell csinálni?

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a weboldalon.

2. lépés: Egyes webhelyek esetében egyszerűen elkészítheti a póló tervét, és feltöltheti azt. Mások lehetővé teszik, hogy kiválassza a póló stílusát, színeit és a szöveg betűtípusát, meghatározza az árat, és feltöltse az eladandó pólót.

3. lépés: Bár a weboldal reklámozza az árut, extra erőfeszítéseket kell tennie, hogy a terveket más közösségi médiacsatornákon, például a Facebookon, az Instagramon stb. forgalmazza, ha el akarja adni a munkáját .