, 2022/9/28

Ha tudod, hogyan kell, otthon is könnyen megmérheted a gyűrűméretedet! A megfelelő méret kiválasztása fontos, hogy amint megérkezik a gyűrűd, máris elkezdhesd viselni!

Milyen gyűrűméretek vannak

Mint sok más dolognak, a gyűrűknek is vannak méretei, és ezek többféle formában léteznek. Az egyméretűtől kezdve a kicsi, közepes és nagy méretig, valamint az A-tól Z-ig. Ilyen méretválaszték mellett megtalálhatod a tökéletes illeszkedést, ha megmérted a személyes méretedet!

3 módja a gyűrűméret otthoni mérésének

Három egyszerű technikát mutatunk a női vagy férfi gyűrűméret otthoni mérésére! A gyűrűméret meghatározása azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb elkezdheted viselni új darabodat. A tökéletes női és férfi gyűrűméret könnyen megtalálható három egyszerű módszerünk segítségével. Akár egy új gyűrűt keresel, amelyet arany ékszereiddel, akár egy sterling ezüstöt, amellyel kiegészítheted mindennapi viseletét.

Mérd meg otthon az egyik gyűrűdet a méret meghatározásához

Az első módszerünkhöz szükség van egy olyan gyűrűre, amely jelenleg nálad vagy a személynél van, akinek vásárolsz. Ha ígéretgyűrűt vagy örökkévalósági gyűrűt vásárolsz meglepetés ajándékként, ez lesz a legjobb megoldás a méretezéshez! Válaszd ki az egyik gyűrűdet, amelyik illik a kiválasztott gyűrűhöz, ahogyan az új gyűrűdet is szeretnéd. Ezután nyomtasd ki a gyűrűméretezési útmutatót, majd helyezd a gyűrűt az egyes betűjeles körökre, amíg meg nem találod azt, amelyik megfelel a gyűrű belső szélének. Ha úgy találod, hogy te vagy az ajándékozottad két méret között van, akkor azt javasoljuk, hogy a két méret közül a nagyobbat válaszd.

Hogyan mérjük meg a gyűrűméretet papír segítségével

Ha még nincs gyűrűd, vagy nincs olyan, ami illik rád, akkor egy papírcsík segítségével is mérhetsz. Tekerd a csíkot az ujjad tövére, ahol a gyűrűt szeretnéd, hogy üljön, ahol a papír átfedi, ott tegyél egy jelet. Ezt milliméterben mérheted meg egy vonalzóval, és a gyűrűméret-átváltási táblázatunk segítségével meghatározhatod a méretét.

A tökéletes gyűrűméret férfiak számára

A gyűrűkkel nem csak a nők kísérletezhetnek. A férfi gyűrűk egy modern módja annak, hogy felcseréld ruhatárad. Alkalomtól függetlenül, ha öltözékedet férfi ékszerekkel párosítod, biztosan felkapod a fejed. Keresd meg a férfi gyűrűméretét, hogy már a darab megérkezése után elkezdhesse a kiegészítést. Az elegáns megjelenéshez a sima férfi gyűrűk a megfelelőek, míg egy lazább öltözék feldobható a gyűrűk egymásra helyezésével.

A férfi ékszerek stílusának nincs helyes módja, ezért váltogasd őket tömör sárgaaranyból vagy ezüstből készült modellekkel. Míg a stílus a te preferenciáidtól függ, a férfi gyűrűméret határozza meg, hogy milyen szalagokat válassz. Bármit is választasz, a férfi gyűrűméret ismerete a legfontosabb, hogy ékszered mindig a lehető legjobban nézzen ki.

Fenntartható ékszerek Monica Vinadertől

A Monica Vinadernél a kortárs ékszereket a fenntarthatósággal ötvözzük. Újrahasznosított fémeket és etikus köveket használunk. Így réteges nyakláncaink és spirál fülbevalóink végtelen inspirációt nyújtanak, amelyek a bolygót is figyelembe veszik.