, 2022/10/7

Van egy helyes módja a konzervnyitó használatának, és valószínűleg nem tudsz róla Nincs többé felszeletelt ujj vagy beragadt fedő. Nos, nem megy oldalra. Hanem laposan a tetejére. Alapvetően ahelyett, hogy a kézi szerszámot a konzervdoboz oldalára szorítanád, hogy az elfordítandó gomb a lekerekített oldalra igazodjon, egyszerűen ráhelyezed a konzervnyitót a felbontatlan konzervdoboz tetejére.

Mi a helyes módja egy egyszerű konzervnyitó használatának

Rögzítsd a kerek mechanikus vágóeszközt a konzervdoboz tetejére (vagy fedelére), úgy, hogy a szerszám lapos legyen a tetején. Forgasd el a gombot, hogy felvágja a tetejét, és meg fogod tapasztalni, hogy az egész teteje tisztán lejön (fedél nélkül), egyetlen mozdulattal. Nincs szükség ásásra, és nincsenek felszeletelt ujjak.

Sok felhasználó a felülvizsgálati és hozzászólási szekciókban megjegyzi, hogy ez a konzervdoboz-nyitási technika jobban csökkenti a potenciális veszélyt, mint a régimódi módszer. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a módszer nem terjed ki minden konzervnyitóra, például az elektromos vagy bizonyos speciális konzervnyitókra, és továbbra is mindig figyelni kell a kinyitott konzerv éles széleire.

Ha még mindig az eredeti módszert részesíted előnyben, nem szégyen. Mindaddig, amíg mindannyian megkapjuk a konzervborsót, kukoricát, levest vagy a Rotel-t, nem igaz?

Kitchen Mama elektromos konzervnyitó

Vagy esetleg egy teljesen új konzervnyitót szeretnél magadévá tenni? Próbálja ki ezt a vásárlók által kedvelt elektromos konzervnyitót, amelynek közel 40 000 Amazon-értékelése van.