, 2022/9/28

Tudd meg, hogyan törölheti biztonságosan az információkat iPhone-járól, iPadjéről vagy iPod touch-járól, és hogyan állíthatod vissza a készüléket a gyári beállításokra.

iPhone iPad vagy iPod touch készülék gyári alaphelyzetbe állítása

Tudd meg, hogyan törölheti biztonságosan az információkat iPhone-járól, iPadjéről vagy iPod touch-járól, és hogyan állíthatod vissza a készüléket a gyári beállításokra.

Koppints a Beállítások > Általános > Átvitel vagy visszaállítás [Eszköz]

Ezután koppints a Minden tartalom és beállítás törlése lehetőségre.

Az összes tartalom és beállítás törlése az iPhone készülékről

Ha megkérdezik, add meg a jelszót vagy az Apple ID jelszavad.

Ezután erősítsd meg, hogy törölni szeretnéd a készülékét. Elfelejtetted a jelszót vagy az Apple ID jelszaváad.

Várj a készülék törlésére

A készüléktől függően néhány percig is eltarthat, amíg az adatok teljesen törlődnek.

Ha nem tudod törölni az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékedet.

Tudd meg, mit kell tenned, ha nem emlékszel az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléked jelszavára, vagy ha a készüléked le van tiltva.

Ha elfelejtetted a Screen Time jelszavad, törölni kell a készülékét, majd új készülékként kell beállítania, hogy eltávolíthasd a Screen Time jelszavad. A készülék biztonsági mentés segítségével történő visszaállítása nem távolítja el a Screen Time jelszót.

Ha továbbra is segítségre van szüksége, forduljon az Apple ügyfélszolgálatához.

3 millió forint személyi kölcsön 5 évre?