, 2022/10/6

Ez egy általánosan elismert igazság: A randizás a legrosszabb. Azt hiheted, hogy talán tudod, mit érez irántad egy srác, de aztán... elmegy és valami bántó dolgot tesz, ami téged is cserben hagy. Éppen ezért, ha kitalálod, hogyan tudod pontosan megmondani, hogy tetszel-e egy srácnak, segíthetsz olvasni a sorok között, és kitalálni, hogy pontosan hol is álltok ti ketten.

Honnan tudhatod hogy egy srác kedvel téged

Azonban nem mindig olyan könnyű megmondani, hogy tetszel-e egy fiúnak, mint szeretnénk, éppen ezért elengedhetetlen, hogy tudd, hogyan ismerd fel a finom jeleket, amik arra utalnak, hogy tetszel egy srácnak - különösen, ha szeretnél ügyesen navigálni a randizásban, vagy ha az igaz szerelmet keresed.

Honnan tudhatod tehát, hogy egy fiú eléggé kedvel-e ahhoz, hogy esetleg valaki különleges legyen belőled? Íme néhány tuti jel, hogy tetszel neki, ami segíthet megfejteni, hogyan érez valójában.

Hogyan lehet megmondani, ha egy srác szeret téged

1.Megérint téged.

A férfiak általában egy kicsit testhezállóbbak, mint a nők. Tehát, ha egy pasi megpróbál megérinteni téged, amikor nem szükséges, az általában remek módja annak, hogy megmondd, tetszel-e neki. Amikor valamit hangsúlyozni akar, és megérinti a kezed, vagy véletlenül megérint a térdével, ezek általában apró jelek, amik megmutatják neked az igazi érzéseit.

2. Emlékszik apró részletekre rólad.

Ha már többször találkoztál vele, és megjegyzett néhány részletet az előző beszélgetésetekből, az nem véletlen. Ha tetszel neki, jobban odafigyel arra, amit mondasz, mert lehet, hogy mélyebb értelmet és kapcsolatot próbál találni.

3. Ti ketten barátok vagytok a közösségi médiában.

A fiúk nem küldenek baráti megkereséseket olyan lányoknak, akik nem a barátaik, családtagjaik, vagy nem kedvelik őket. Pontosabb közösségi média jelek arra, hogy a következő szintre akarja emelni a kapcsolatot, ha kedveli a fotódat vagy becsúszik a DM-jeidbe.

4.Szemkontaktust ad neked.

Az új szerelmed lehet, hogy direkt szemkontaktust próbál veled felvenni, hogy közvetve jelezze, hogy tetszel neki. Ha fenntartja veled a szemkontaktust, akkor biztosan érdeklődik. Ha viszont megszakítja veled a szemkontaktust, és tovább bámul a szobában, akkor lehet, hogy nem érdeklődik irántad, és visszatérhetsz a többi sms írásához.

5. Erőfeszítést tesz a beszélgetéseitekben.

Ha egy srácnak tetszel, akkor igyekszik majd beszélgetni veled. Ami esetleg kínos beszélgetésnek indul, az egy nagyszerű lehetőséggé virágozhat, hogy megismerjétek egymást. Néha a srácok nem tudják, hogy mit mondjanak, amivel hozzátehetnének a beszélgetéshez, de végül a meghallgatással és a hangszínükkel megmutatják neked, hogy érdekli őket. Ha úgy tűnik, hogy a hangja elhalkul, miközben beszélgettek, nem valószínű, hogy érdekled. De ha a hangja mély és jelen van, és kérdéseket tesz fel arra vonatkozóan, amit mondasz; valószínűleg ő is beléd van zúgva.

6. "Alfa" testbeszédet használ.

Az új pasid meg akarja mutatni neked, hogy ő a falka vezére, aki képes gondoskodni rólad. Ha magasabbra áll, behúzza a hasát és a vállát, és magabiztosan jár, akkor ez nagyszerű jele annak, hogy tetszel neki.

Kapcsolódj hozzá! 13 módja annak, hogy párként erősebbé váljatok - Dr. John Gottman párkapcsolati szakértő tanácsai szerint

7. Megkérdezi, hogy van-e barátod.

Most már elég nyilvánvaló, hogy ha megkérdezi tőled, hogy "Van-e barátod?", akkor egyértelműen az érdekli, hogy a barátod legyen. Azonban nem sok pasi lesz ilyen közvetlen. Ehelyett inkább közvetett kérdéseket tesznek fel, hogy kiderítsék. Esetleg megemlíti, hogy szingli, abban a reményben, hogy azt mondod: "én is".

8. Féltékeny lesz, ha más pasikkal beszélgetsz.

Ha más pasikkal beszélgetsz, akár online, akár személyesen, a szerelmed lehet, hogy elkezd rád nézni, és csodálkozik, hogy mi folyik itt. Egy olyan srác, akit nem érdekelsz, nem vesződne azzal, hogy nézzen, amikor más srácokkal beszélgetsz. Ne aggódj, amint egy kedves, szép mosollyal jelzed, hogy csak rá szeme van, biztos, hogy újra a tiéd lesz.

9.Segíteni akar a problémáidban.

A pasik természetes problémamegoldók. És ha arról a személyről van szó, akibe beleszeretnek, minden problémára megoldást akarnak találni, amiről hallanak. Ha megemlítesz egy problémádat, és tetszel neki, valószínűleg átfutja az agyát, és megoldások után kutat. Egy olyan srác, aki kedvel téged, mindent megtesz. Ők akarnak majd a te lovagod lenni, aki megmenti a helyzetet.

10.Keresi a reakciódat, amikor megjegyzést vagy viccet tesz.

Ezt a tippet remekül figyelheted, ha egy baráti társaságban vagy. Ha tesz egy megjegyzést a csoportnak, vagy megpróbál viccet mesélni, majd rád néz, hogy lássa a reakciódat, az nagyszerű jele annak, hogy tetszel neki! Ez azt mutatja, hogy a jóváhagyásodat keresi, vagy megpróbál lenyűgözni téged.

11. Tudatja veled a jövőbeli terveit.

Ha a jövőbeli terveiről beszél, amelyek túlmutatnak egy munkahelyi előléptetésen, akkor van rá esély, hogy tényleg érted szeret! Hogy miért? Mert potenciálisan lát téged a jövőjében, és próbálja kitalálni, hogy beleillesz-e a tervei közé.

12. Részegen tárcsáz téged.

Ismered a mondást: "A részeg ember szavai a józan ember gondolatai". Nos, ez itt határozottan érvényes! Az alkohol képes arra, hogy őszintévé tegyen az érzelmeiddel szemben. Tehát ha részegen hív vagy SMS-t ír neked, az nagyszerű jele annak, hogy tetszel neki (azért vigyázz a hajnali 2 órás csajozós hívásokkal!).

13. Megváltoztatja a viselkedését, ha a közeledben vagy.

getting-the-night-started-with-some-awesome-music

A fiúk másképp reagálnak a stresszre, mint a lányok. De ha kicsit másképp viselkedik, mint általában, például többet vagy kevesebbet beszél, lehetséges, hogy tetszel neki, de nem tudja, hogyan mutassa ki.

14. Úgy öltözködik, hogy lenyűgözzön.

Ez egyszerű. Egy lány sem akar olyan sráccal járni, aki úgy néz ki, mint egy trehány. Ha egy kicsit több energiát fektet a megjelenésébe, vagy csicsás kölnit visel, amikor a közeledben vagy, akkor joggal feltételezheted, hogy a srácnak tetszel!

15. Felajánlja, hogy vesz neked dolgokat.

Nagyszerű módja annak, hogy megmondd, tetszel-e egy srácnak, ha felajánlja, hogy meghív vacsorára vagy támogat, amikor anyagi gondjaid vannak. Gondoskodni akar a lányáról és boldoggá akarja tenni!

16. A barátai békén hagynak titeket.

Ha átjössz hozzá, és a barátai kettesben hagynak titeket, nagy az esélye, hogy tetszel neki. Hogy miért? Mert nyilvánvalóan elmondta a barátainak, hogy mit érez irántad, és egy kis minőségi kettesben töltött időre vágyik.

17. Megvéd téged, amikor valaki sérteget téged.

A nőkhöz hasonlóan a férfiak is általában eléggé territoriálisak, ha a párjukról van szó. Ha egy srác viselkedik egy bárban, vagy a barátai nem hagyják abba a kötekedést, ne lepődj meg, ha a szerelmed a védelmedre kel. Ez nem csak szuper aranyos, de nagyszerű jele az igazi érzelmeinek.

18. Ő a legjobb társad, amikor beteg vagy, vagy nem érzed jól magad.

Biológiailag a férfiak mindig is segíteni akartak azoknak, akik a legközelebb állnak hozzájuk. Ha az új pasid felajánlja, hogy hoz neked egy kis levest, gyömbérsört vagy más finomságot, amikor náthás vagy, az biztos jele annak, hogy kedvel téged.