, 2022/10/4

A Spotify a világ egyik legjobb zenei streamingszolgáltatása, amely egy egyszerűen használható platformot kínál kedvenc zeneszámaid és podcastjaid meghallgatásához, bárhol is vagy.

Hogyan töltsön le dalokat a Spotify-ról

SHORTCUT

1. Nyisd meg a Spotify alkalmazást

2. Irány a letölteni kívánt album vagy lejátszási lista

3. Nyomd meg a nyíl ikont a letöltés elindításához

A Spotify egyik nagyszerű funkciója a zenék és podcastok letöltése offline zenehallgatásra - ez praktikus, ha olyan helyen próbálod meghallgatni a zenédet, ahol nincs Wi-Fi, és nem akarod elhasználni az értékes adatforgalmadat.

Eszközök és követelmények

1. Spotify-fiók

2. Egy eszköz (okostelefon, táblagép, számítógép vagy laptop)

3. Internetkapcsolat

A Spotify Premium fiókkal albumokat, lejátszási listákat és podcastokat tölthetsz le, akár 10 000 dalt akár öt különböző eszközre is. Ha a Spotify ingyenes verzióját használja, akkor ez csak a podcastokra korlátozódik.

Hogyan töltsön le zenét a Spotify-ról mobilon / táblagépen?

Nyisd meg a Spotify alkalmazást, és győződj meg róla, hogy csatlakozol a Wi-Fi-hoz. Ha nem tudsz Wi-Fi-kapcsolatot elérni, alább olvashatod, hogyan kapcsolhatod be a mobiladat letöltést. Irány a letölteni kívánt album, lejátszási lista vagy podcast. Egyedi dalokat nem tölthetsz le, de létrehozhatsz egy lejátszási listát a lementeni kívánt dalokból.

A letöltés elindításához koppints az album vagy lejátszási lista címe alatti nyíl ikonra. Amikor a nyíl zöldre vált, tudni fogod, hogy a letöltés sikeres volt.

A letöltések megtekintéséhez nyisd meg a Könyvtárat. Ezt az alkalmazás kezdőképernyőjének jobb alsó sarkában lévő ikonra koppintva találod meg.

Alapértelmezés szerint mobilkapcsolaton keresztül nem tölthetsz le zenét, hogy kíméld az adataidat. Ennek kiküszöböléséhez koppints a Kezdőlap > Beállítások > Hangminőség lehetőségre. Ezután a Letöltések menüpontban kapcsold be a "Letöltés mobilhálózat használatával" lehetőséget.

Hogyan engedélyezheted a mobilhálózaton keresztüli letöltéseket.

Hogyan tölthetsz le zenét a Spotify-ról asztali számítógépen

Nyissdmeg a Spotify alkalmazást, és lépj arra az albumra vagy lejátszási listára, amelyet le szeretnél tölteni.

Kattints az album artwork alatt és a szív ikon mellett található nyíl ikonra.

Amikor a nyíl zöldre vált, tudni fogod, hogy a letöltés sikeres volt. Ezután megjelenik a Könyvtáradban.

A letöltések megtekintéséhez lépj a Könyvtárba (a képernyő bal oldalán található navigációs sávban látható).

Offline mód bekapcsolása

Ha csatlakoztatva vagy a Wi-Fi-hoz, akkor bármit le tudsz játszani a Spotify-on. Ha azonban csak a letöltéseidet szeretnéd hallani, bekapcsolhatod az Offline módot, hogy csak azok játsszanak le.

Mobilon/tableten: Koppints a Kezdőlap > Beállítások > Lejátszás > kapcsolja be az Offline módot.

Hol találod az "offline" beállításokat.

Asztali számítógépen (Mac): Nyisd meg a Spotify-t > Apple Menu > Spotify > válaszd az 'Offline mód' lehetőséget.

Asztali számítógépen (Windows): Nyisd meg a Spotify > Fájl > válaszd ki az 'Offline mód' lehetőséget.

Végső gondolatok

Érdemes szem előtt tartani, hogy a letöltések megtartásához legalább 30 naponta egyszer fel kell lépni az internetre - a Spotify szerint azért, hogy a lejátszási adatokat gyűjteni tudd a művészek kártalanítása érdekében. Ha bármilyen probléma merülne fel a zenék letöltésével, győződj meg róla, hogy a készülék nincs alvó üzemmódban, ellenőrizd, hogy az internetkapcsolat aktív-e, és győződj meg arról, hogy legalább 1 GB szabad tárhely van a készülékén.

Ha a letöltések nem játszódnak le, győződj meg arról, hogy a letöltés sikeres volt, ellenőrizd, hogy a nyíl ikon zöldre váltott-e. Megpróbálhatod a Spotify alkalmazás újraindítását vagy az Offline üzemmód bekapcsolását is, hogy az internetkapcsolat ne zavarjpn tovább. Ha ez nem segít, a Spotify szerint meg kell próbálni az alkalmazás újratelepítését - ez azonban azt jelenti, hogy újra le kell tölteni minden elmentett zenét vagy podcastot.