, 2022/9/28

Húzd a fájlt a fenti mezőbe a feltöltéshez. Természetesen a számítógépen való böngészés vagy egy felhőszolgáltatásból származó dokumentum használata is lehetséges.

Hogyan szerkesszünk PDF-et

Így működik sokoldalú PDF-szerkesztő eszközünk: Bal oldalon a PDF-oldalainak miniatűrjei láthatók. Válassza ki azt, amelyet szerkeszteni szeretne. Az előnézet felett kiválaszthatja a kívánt műveleteket. További műveletek, például visszavonás, újrakezdés és nagyítás is rendelkezésre állnak. További beállításokhoz, mint például a vonalméret, betűszín stb. csak nyissa meg az "Opciók" menüt.

Hogyan szerkeszthetek PDF-fájlt?

Töltsd fel a szerkeszteni kívánt fájlt.

Kattints a bal oldali oldal miniatűrjére.

Válassz szerkesztőeszközt az előnézet feletti menüből.

Rajzolj, írj stb. a PDF teljes méretű képére. A nagyító gombok segítségével nagyíthatod és kicsinyítheted az oldalt, visszavonhatod a változtatásokat, visszaállíthatod az egész oldalt stb.

Módosítsd a színt, a betűtípust, a vonalméretet stb. a bal oldali "Beállítások" menü megnyitásával.

Kattints a "Mentés" gombra, majd még egyszer a "Mentés" gombra, hogy megkapod a szerkesztett PDF-et.

PDF dokumentumok online szerkesztése

Az Adobe PDF-fájlok szerkesztéséhez nem kell új programot letölteni és telepíteni. Ezt most ingyenesen megteheted a PDF2Go!

Nem kell bajlódni a rosszindulatú szoftverekkel és vírusokkal vagy a merevlemez túlzsúfolásával. Ha online szerkeszti PDF-jét, a végén csak a kész fájlt kell letölteni!

Miért érdemes PDF-szerkesztőt használni?

Jegyzeteket szeretnél írni a PDF-be? Körbeírni egy különösen fontos részt? Kiemelni lényeges szövegrészeket? Aztán ki kell nyomtatnod...

Többé már nem! A PDF2Go segítségével nemcsak rajzolhatsz a PDF-be, amennyire csak kedved tartja, hanem képeket és vízjeleket is hozzáadhatsz.

100% biztonságos PDF-szerkesztés

Nálunk biztonságban vannak a fájljaid! A PDF2Go-ra feltöltött összes fájlt automatikusan kezeljük. Ez azt jelenti, hogy senki más nem láthatja a fájl tartalmát, csak te.

Természetesen te maradsz a PDF-fájl jogos tulajdonosa is.

Ha még mindig kérdésed van, bátran olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

Szerkeszthetem a PDF fájlomat?

Igen, megteheted. Nem számít, hogy a PDF-je táblázatokat, képeket vagy több oszlopnyi szöveget tartalmaz - a PDF2Go lehetővé teszi, hogy szerkeszd a PDF-fájlodat.

Dokumentumok:

Adobe PDF

PDF-szerkesztés bárhol

Nem kell otthon ülni a számítógépén ahhoz, hogy PDF-dokumentumot szerkessz. A PDF2Go nem véletlenül kapta ezt a nevet. Szerkesztheted PDF-jét bárhonnan, ahol stabil internetkapcsolat áll rendelkezésre.

Támogatjuk az okostelefonokat, táblagépeket, számítógépeket, laptopokat, valamint az olyan böngészőket, mint a Chrome, Opera, Safari, Firefox és még sok más böngésző!