, 2022/9/30

Bár a szingli élet egy ideig szórakoztató, fárasztóvá válhat, és gyakran hagyja a szingliket valami értelmesebbre vágyni. Ha ez rád is igaz, és valóban jelentős kapcsolatra vágysz, íme a mi 10 lépéses útmutatónk arról, hogyan szerezz barátnőt. Kövesd egyszerű módszereinket, és biztosítsd magadnak álmaid nőjét.

Hogyan szerezzünk barátnőt

1. Hogyan szerezhetsz barátnőt: Készen állsz?

Mielőtt aktívan keresnél egy kapcsolatot, először is jól kell érezned magad önmagadban. Az önbizalom és az önellátás nagyon vonzó tulajdonságok egy férfiban, és fontos, hogy ne tűnj kétségbeesettnek, ha barátnőre vágysz. Ehelyett érezd jól magad a bőrödben, és légy elégedett azzal, hogy egyedülálló vagy. Ha ezt a pontot elérted, nyitott leszel egy kapcsolat megtalálására, és az ezt követően el fog jönni hozzád. A nők azt akarják érezni, hogy te választod a velük való együttlétet, nem pedig azt, hogy kétségbeesetten keresel egy kapcsolatot, és nem tudsz barátnő nélkül élni.

2. Légy magabiztos

A lányok szeretik a magabiztos férfiakat. Tény. Attól, hogy mindent túlgondolsz, és ideges vagy félsz, egy lány nem fog vonzónak találni. Nagy valószínűséggel csak barátkozni fogsz. Légy magabiztos azzal, hogy terveket készítesz, és tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz. Ez is visszautal az előző pontra, hogy érezd jól magad a bőrödben - nem kell a világ legjóképűbb, legviccesebb emberének lenned, de ha magabiztos vagy azzal, aki vagy, azonnal tízszer vonzóbb leszel, mint egy igazán jóképű, félénk férfi.

3. Hívd el randira rendesen

Szóval egy gyönyörű lány felkeltette a figyelmedet, és már beszélgettetek is egy kicsit, itt az ideje, hogy elhívd randira. Ahogy már mondtuk, a nők szeretik a magabiztosságot és az asszertivitást, szóval mindenképpen hívd el rendesen randira! Ne állj elő egy homályos tervjavaslattal, vagy ne adj neki túl sok választási lehetőséget, hogy semmi se alakuljon ki. Egyszerűen csak állj elő egy jó randiötlettel; olyannal, ahol tudtok beszélgetni és rendesen megismerhetitek egymást (például egy italra vagy kávéra), és adj neki egy időpontot és egy helyet. Mutass neki egy konkrét tervet, amit nem utasíthat vissza.

Randizás Los Angelesben? Hogyan segíthet az EliteSingles

Más keresztényekkel szeretne találkozni? Kezdjen el velünk keresztény randizni

4. Hallgass és kérdezz

A férfiak köztudottan rosszul kérdeznek a nőktől. A nők gyakran panaszkodnak arra, hogy a férfiak sokat beszélnek magukról a randikon, és nem nagyon érdekli őket, amit mondani akarnak. Ne légy te is egy ilyen pasi! Érdeklődj aktívan a beszélgetés iránt, még akkor is, ha a nő a barátairól vagy a munkájáról beszél, vagy olyasmiről, amivel általában nem foglalkoznál különösebben. Próbálj arra koncentrálni, amit valójában mond, és tegyél fel releváns kérdéseket. Ezzel rengeteg brownie pontot szerezhetsz. Soha nem tudhatod, ha jól figyelsz, talán még érdekesnek is találod.

5. Légy ambiciózus

Talán még az önbizalomnál is jobban vonzó az ambíció egy férfiban. A nők nem igazán szeretik a lusta férfiakat, így aki ambiciózus és motivált, hogy elérjen dolgokat, az azonnal felkelti a figyelmüket. Nyilván van egy vékony határvonal; a nők nem akarnak munkamániás barátot. De tényleg jó, ha szenvedélyes vagy a dolgok iránt (nem csak a munka iránt), és ha motivált vagy, hogy elérj dolgokat, a nők azonnal vonzóbbnak és érdekesebbnek fognak találni.

6. A flörtölés művészete

A flörtölés mindenképpen művészet, és nagyon fontos, ha azt vizsgáljuk, hogyan szerezzünk barátnőt. A flörtölés különbséget tesz a barátság és a szerelmi érdeklődés között; játékosan megmutatja valakinek, hogy romantikusan érdeklődsz iránta. A klasszikus technikák, a kiterjesztett szemkontaktus, a mosoly és a bókok jól működnek. Tegye egyértelművé, hogy nem csak barátként érdeklődik, de ne legyen túl erős, különben nem fogja azt hinni, hogy tényleges kapcsolatot keres.

7. Testbeszéd flörtölés

A testbeszéddel való flörtöléssel sokat lehet elérni. A Psychologia.com szerint a testbeszédes flörtölés legfőbb eleme a szexuális különbségek kiemelése, hogy ezzel vonzd az ellenkező nemet. A férfiak egy kicsit magasabbra állnak és kitágítják a mellkasukat, hogy hangsúlyozzák a méretüket és a dominanciájukat. A nők a fejüket döngetik és a hajukkal játszanak. Ha tehát egy nőt látsz, aki ezt csinálja, akkor ő is flörtöl veled! Az enyhe testi kontaktus is jelezheti az érdeklődésedet; ha időnként megérinted a vállát, azzal felkeltheted a figyelmét.

Leszbikus szinglikkel szeretne találkozni? Találd meg velünk az igazi kompatibilitást

Romantikus dolgokat keres San Franciscóban? Próbálja ki ezeket

8. Légy vicces

Amikor azon gondolkodunk, hogyan szerezzünk barátnőt, a legtöbben azt mondják, hogy "legyünk viccesek". A lányok szeretik azokat a srácokat, akik meg tudják nevettetni őket; van az a híres mondás, elvégre a párok, akik együtt nevetnek, együtt maradnak. Nyilván nem mindig könnyű viccesnek lenni, de ha megmutatod, hogy nem veszed magad túl komolyan, és könnyeddé teszed a beszélgetést, az melletted szól. Mindenképpen viccelődj is, sosem tudhatod - lehet, hogy neki pontosan ugyanolyan a humorérzéke, mint neked.

9. Tiszteld őt

Az Erasure énekese, Andy Bell volt az, aki híres volt arról, hogy "give a little respect to me". És ha szeretnél barátnőt szerezni, mindenképpen érdemes alaposan feldolgoznod a brit énekes dalszövegét! A tisztelet azt mutatja egy nőnek, hogy komolyan gondolod a vele való kapcsolat kialakítását. Ez nem jelenti azt, hogy túlzásba kell vinned a lovagiasságot; a túl sok túlzás lekezelőnek tűnhet, a Respect ebben az esetben sokkal árnyaltabb dolog. Vedd figyelembe a preferenciáit, és tegyél engedményeket, ha valamit nagyon szeretne. Ha korán megtanulod a kompromisszumok művészetét, az a későbbiekben jó szolgálatot tesz neked.

10. Ne játszadozz, azonban tartsd meg a titokzatosság látszatát

A barátnőszerzés szempontjából a játszadozással nem jutsz messzire. Ha nem válaszolsz az üzeneteire, és igazán távolságtartóan és érdektelenül viselkedsz, akkor tovább fog lépni tőled. Tudnia kell, hogy komolyan gondolod őt, és valóban kapcsolatot akarsz vele. Javasolj szórakoztató randikat, beszéljetek a kizárólagosságról, és végül kérd meg, hogy legyen a barátnőd. Fontos azonban, hogy ne bombázd sms-ekkel, és tartsd meg a titokzatosság látszatát. Egy nemrégiben végzett felmérés szerint a nők 44%-a tartotta üzletbontónak, ha egy férfi üzenetekkel bombázza őket. Játsszátok egy kicsit lazán a srácok.