, 2022/10/10

Szerkesztői vélemények Értékelés "Miért nem találtad meg a szerelmet? Logan Ury Hogyan ne halj meg egyedül című könyve olyan igazságokról beszél, amelyeket a barátaid nem mondanak el neked.

Hogyan ne haljunk meg egyedül

Egyedi hangján, amely egyértelműséget, cselekvést és eredményeket kínál, Ury könyve végleges útmutatónak ígérkezik egy olyan generáció számára, amely a modern szerelem zavaros vizein navigál." -- ESTHER PEREL, a Párzás fogságban és A dolgok állása című bestsellerek szerzője és a "Hol kezdjük?" podcast házigazdája.

Néztél már körül, és elgondolkodtál azon, hogy "Miért találta meg mindenki a szerelmet, csak én nem?". Nem te vagy az egyetlen. A nagyszerű kapcsolatok nem csak úgy megjelennek az életünkben - ezek egy sor döntés csúcspontjai, beleértve azt, hogy kivel randizzunk, hogyan fejezzük be a rossz emberrel, és mikor kötelezzük el magunkat az igazival. De az agyunk gyakran az utunkba áll. Rossz döntéseket hozunk, amelyek meghiúsítják a tartós szerelem megtalálását.

"A Hogyan ne halj meg egyedül, társkereső edző Logan Ury összeállítja a kutatások, hogy mi buktatja az embereket, amikor keresi a szerelmet, és meghatározza mindezt egy egyszerűen használható útmutató. Ha szükséged van egy kis perspektívaváltásra, ezt a könyvet kéznél kell tartanod, miközben a modern randizás terepén navigálsz." -- LORI GOTTLIEB, a New York Times bestsellerszerzője, a Talán beszélned kellene valakivel szerzője.

"A How to Not Die Alone (Hogyan ne halj meg egyedül) kötelező olvasmány az ezredfordulósok számára, akik a kapcsolatuk bármely szakaszában navigálnak. A tanácsok világosak, kutatásokon alapulnak, és valóban könnyen követhetők. Tökéletes könyv mindenkinek, aki szeretné feljebb vinni a randizási játékát." -- JORDANA ABRAHAM, a Betches Media társalapítója és a "U Up?" podcast házigazdája.

"Ez a könyv bölcsen emlékeztet minket arra, hogy a szerelem megtalálása és megtartása nem egy titokzatos, isten által kiosztott ajándék, hanem egy olyan készség, amelyet mindannyian megtanulhatunk és megtanulhatunk. A múltbéli kudarcoknak nem kell a jövőbeli siker semmilyen mutatójának lenniük - ezzel a lebilincselő könyvvel a kezünkben." -- ALAIN DE BOTTON, A szerelem pályája szerzője

"Ez egy szemet nyitó könyv. A társadalomtudományok legjavára alapozva, könnyen érthető stílusban, hasznos gyakorlatokkal és ellenőrzőlistákkal teletűzdelve Logan Ury olyan útmutatót adott, amely segít elkerülni sok olyan csapdát, amelyekkel az emberek a mai világban a romantikus kapcsolatok megtalálása és megtartása során szembesülnek. Bónuszként pedig, ha elolvasod ezt a könyvet, az biztosan segíteni fog neked abban, hogy más nagy döntéseket is meghozz az életben, amelyeknek semmi közük a romantikához." -- BARRY SCHWARTZ, a Haas School of Business, U.C. Berkeley vendégprofesszora és A választás paradoxonának szerzője.

"Ury mindannyiunknak egy sereg kiváló javaslatot (és tudományos információt) adott arra vonatkozóan, hogyan találjunk, alakítsunk ki, építsünk ki és tartsunk fenn egy romantikus, szexi és sikeres párkapcsolatot." -- HELEN FISHER, A szerelem anatómiája című könyv szerzője és a Kinsey Intézet vezető kutatója

"Az éleslátó és élvezetes How to Not Die Die Alone (Hogyan ne halj meg egyedül) 'kötelező olvasmány' reménytelen és reménykedő romantikusoknak egyaránt - és mindenkinek, aki még hisz abban, hogy az igaz szerelem lehetséges." -- DANIEL GILBERT, a Harvard Egyetem Edgar Pierce pszichológiaprofesszora és a New York Times bestsellerszerzője, a Stumbling on Happiness című könyv szerzője.

"Logan Ury gyakorlatias, ész nélküli megközelítése a randizásról a viselkedéstudomány mesterkurzusa. Emellett melegszívű, vicces és tele van szívvel. A Hogyan ne haljunk meg egyedül című könyv nélkülözhetetlen útmutató a modern romantika mítoszainak leleplezéséhez és olyan kapcsolat megtalálásához, amelybe valóban érdemes befektetni." -- MANDY LEN CATRON, a Hogyan legyünk szerelmesek bárkibe: A Memoir in Essays

"Eleged van abból, hogy minden barátodat párkapcsolatban látod magad körül? Merülj el a How to Not Die Alone (Hogyan ne halj meg egyedül) című könyvben, amely a viselkedéskutató Logan Ury debütáló kötete. Bár nincs szükséged valakire, aki teljessé tesz téged, mégis ad némi betekintést és tippeket, hogyan találhatsz társat, ha keresel." -- Popsugar

"Ury, aki a Hinge kapcsolattudományi igazgatója, adatvezérelt útmutatójában, melyben a kutatásokat valós történetekkel vegyíti, lebontja, mitől és miért működik egy kapcsolat. A könyv mindent felölel a tippektől kezdve az online társkeresésben való eligazodáson át egészen addig, hogy mit kell keresni egy hosszú távú partnerben." - Time. "Egy kötelezően olvasandó könyv a leendő partner megismeréséről." - The Washington Post

A szerzőről

Logan Ury viselkedéskutatóból lett társkereső coach, a modern szerelem nemzetközileg elismert szakértője. A Hinge társkereső alkalmazás kapcsolattudományi igazgatójaként Logan egy kutatócsoportot vezet, amelynek célja, hogy segítsen az embereknek megtalálni a szerelmet. Miután a Harvardon pszichológiát tanult, a Google viselkedéstudományi csapatát - az Irrational Labot - vezette, és létrehozta a "Talks at Google" című népszerű interjúsorozatot: Modern Romance". Ő a 2018-as TED rezidens. Logan a Bay Area-ban él férjével, Scott-tal. Párkapcsolati sikereit a How to Not Die Alone (Hogyan ne halj meg egyedül) című könyvben felvázolt technikáknak köszönheti. Tudjon meg többet a LoganUry.com oldalon, vagy kövesse őt a @LoganUry oldalon.