, 2022/10/5

Ha valakit letiltasz a Facebookon, az illető nem láthat semmit, amit a profilodon közzéteszel, nem jelölhet meg semmilyen tartalomban, nem hívhat meg semmilyen eseményre vagy csoportba, nem küldhet neked üzenetet, és nem vehet fel barátként.

Hogyan lehet feloldani valakinek a blokkolását a Facebookon

De mi történik akkor, ha véletlenül blokkolsz valakit, vagy úgy döntesz, hogy fel szeretnél oldani valakit? Ez a gyors útmutató végigvezet azon, hogyan lehet valakit letiltását feloldani a Facebookon vagy a Facebook Messenger alkalmazáson belül. Fontos megjegyezni, hogy ha valakit letiltasz a Facebookon, automatikusan a barátod is megszűnik. A blokkolás feloldása nem fogja automatikusan újra barátként felvenni őt -- a blokkolás feloldása után külön barátkérést kell küldeni neki, ha újra a barátja szeretnél lenni.

Hogyan lehet feloldani valakinek a blokkolását a Facebookon

1. A Facebookon kattints a jobb felső sarokban lévő lefelé mutató nyíl ikonra, majd válaszd a "Beállítások" lehetőséget.

2. A Beállítások oldal bal oldalán kattints a "Blokkolás" menüpontra.

3. Keresd meg a "Felhasználók blokkolása" részt, és kattints a kék "Feloldás" linkre annak a személynek a neve mellett, akinek a blokkolását fel szeretnéd oldani.

4. Kattints a "Megerősítés" gombra a személy letiltásának hivatalos feloldásához.

Hogyan lehet feloldani valakinek a blokkolását a Facebook Messengeren

A Messenger alkalmazásban kattints a bal felső sarokban lévő fénykép ikonra.

2. Görgess lefelé, és kattints a "Fiókbeállítások" menüpontra.

3. Kattints a "Blokkolás" gombra.

4. Ha beírsz egy nevet a szövegdobozba, akkor a "Blokkolás" gombra kattintva blokkolhatod. A szövegdoboz alatt a korábban blokkolt személyek listája található. Ha valakit fel akarsz oldani, kattints a neve mellett található "Feloldás" gombra.

5. Kattints a kék "Feloldás" gombra az adott személy blokkolásának feloldásához.

Hogyan lehet feloldani valakinek a blokkolását a Facebookon a telefonon?

A telefonodon nyisd meg a Facebook-alkalmazást, és kattints a bal alsó sarokban lévő háromvonalas ikonra. Ezután válassza a "Beállítások", majd a "Fiókbeállítások" menüpontot. Görgessen lefelé, és kattintson a "Blokkolás" menüpontra. Most már látni fogod azoknak az embereknek a listáját, akiket korábban blokkoltál. Ha fel akarod oldani valamelyikük blokkolását, kattints a neve melletti "Feloldás" gombra, majd a felugró ablakban a megerősítéshez kattints ismét a "Feloldás" gombra.

3 millió forint személyi kölcsön 5 évre?