, 2022/10/5

Amikor először merülsz bele a váltás világába, kicsit nyomasztónak érezheted, különösen a sok információ és különböző módszer miatt, amelyek a különböző közösségekben keringenek. Ne aggódj, ha már próbáltál átváltani a kívánt valóságba, de nem volt szerencséd; a legjobb helyre jöttél.

Hogyan kell váltani az első alkalommal

Ez egy lista azokról a tippekről, amiket a változási tapasztalataimból tanultam! Remélem, hasznosnak találod ezeket az információkat!

Íme 7 szakértői tipp, hogy segítsek neked ma este először váltani! Ezek a váltási tippek személyes tapasztalataimból, valamint a váltóközösség más tagjaitól származó tippek.

Tipp 1: Igyál sok vizet a nap folyamán.

Az első tippem, amit ma este először váltok, az az, hogy igyál sok vizet egész nap. Azt mondják, hogy a vízivás "megemeli az ember rezgéseit" (azaz pozitív hangulatba hozza az embert, és kevésbé negatívvá teszi). A rezgésemelkedés állítólag megkönnyíti az emberek számára a változást. A vízivás természetesen hidratál.

A váltás mentálisan kimerítő lehet, ezért fontos, hogy hidratált maradj, amikor megpróbálsz váltani, hogy a tested ne legyen kimerült, ha/amikor váltasz.

A vízfogyasztás az egészségedre is jótékony hatással van, ezért jó ötlet, ha megszokod, hogy naponta bőségesen iszol belőle.

Tipp 2: Válassz egy váltási módszert, és tartsd magad hozzá.

Rengeteg különböző valóságeltolódási módszer közül választhatsz, az alvásos és az ébrenléti módszerektől kezdve, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Kipróbálhatsz különböző módszereket, de erősen ajánlom, hogy ha egyszer megtalálod azt, ami neked beválik, akkor legalább 5-10 próbálkozásig ragaszkodj hozzá.

Lehet, hogy egy módszer nem működik elsőre, de ha újra és újra megpróbálod, végül sikerülni fog. Például a hollós módszer nem működött elsőre, amikor megpróbáltam. De kitartottam, újra és újra próbálkoztam, és most már nagyon jól működik nálam. Továbbá ne frusztrálódj, és ne próbáld ki egyik módszert a másik után ugyanazon a napon/éjszakán.

Teljesen rendben van, ha egy nap nem úgy működnek a dolgok, ahogyan szeretted volna. Ne idegeskedj emiatt. Ez azt a hitet fogja beléd sulykolni, hogy minden módszerrel kudarcot fogsz vallani, ami nem ideális. Nem baj, ha csalódott vagy, csak ne rágódj rajta. Lehet, hogy élvezni fogod: 15+ egyszerű valóságváltoztató módszer, hogy eljuss a DR-edhez! (Lépésről lépésre)

Tipp 3: Meditálj 5-10 percig, mielőtt megkísérelnéd a váltást.

A harmadik tipp a listán, hogy ülj le és meditálj, mielőtt bármilyen változási módszerbe belekezdenél. Naponta a rezgésed tükrözi, hogyan érzed magad. A tetteid és gondolataid alapján növelheted vagy csökkentheted. Ha sikeresen akarsz váltani, meg kell tanulnod, hogyan emeld a rezgésedet. Korábban láttuk, hogy a nap folyamán bőséges vízfogyasztással tudjuk emelni a rezgésünket.

Meditációval is emelhetjük a rezgésünket. Íme, hogyan:

Ön természeténél fogva magas rezgésű lény, de negatív gondolatai és hiedelmei megakadályozzák, hogy teljesen rezgésbe kerüljön.

Amikor meditálsz, megtisztítod az elmédet minden gondolattól.

Ezért olyan hatékony a meditáció a rezgésed átirányításában.

Ennek eredményeképpen visszaállíthatod a rezgésedet a természetes magas rezgésszintű állapotba.

Mielőtt tehát bármilyen változási módszert elkezdenél, legalább 5-10 percig meditálj.

Ha még nem ismered a meditációt, itt egy egyszerű útmutató arról, hogyan meditálj a váltás érdekében.

Tipp 4: Tarts gyakori szüneteket.

Mint korábban említettük, a váltás és a sikeres váltás megkísérlése rendkívül kimerítő lehet. Teljesen elfogadható, hogy szüneteket tartsunk! Ne aggódj amiatt, hogy ha szünetet tartasz, elveszíted az összes elért eredményét; nem fogsz. Ahelyett, hogy minden nap megpróbálnád a váltást, próbáld meg minden második nap.

Számos embertől hallottam, hogy az elájulást az elméjük túlterhelése miatt írják le; kritikus fontosságú, hogy időről időre hagyd pihenni az elmédet és a testedet.

A szabadidődben gyakorold az öngondoskodást, hogy gondoskodj az elmédről és a testedről.

Tipp 5: Hallgass szubliminációkat.

Ez egyfajta opcionális, de rendkívül hasznos. Ha azon kapod magad, hogy korlátozó hiedelmeid és/vagy negatív gondolataid vannak a váltás képességével vagy általában a váltással kapcsolatban, akkor hallgass szubliminációkat! A szubliminálisok olyan zeneszámok, amelyek rejtett megerősítéseket tartalmaznak, amelyeket a tudatos elméd nem tud felfogni, de a tudatalattid igen.

Azt mondják, hogy segítenek a váltásban, mert eltávolítják azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek megakadályozzák a váltást. Itt van az általam használt sáv.

Ne feledje azonban, hogy az előfizetők nem helyettesítik a tényleges munkát. Ezek egy segítő eszköz, nem pedig egy tényleges módszer. Lehet, hogy élvezni fogod:

6. tipp: Ne hasonlítgasd magad másokhoz.

Ne hasonlítsd össze a saját váltóutadat mások útjával. Az rendben van, hogy rákattintasz azokra a "Megváltoztam!" posztokra és videókra a YouTube-on, és örülsz az illetőnek, de ne mondd magadnak, hogy te nem vagy olyan jó, mert az ő váltóútjuk pár hétig tartott, a tiéd pedig több mint egy hónapig. Továbbá ne várd el, hogy már az első, vagy akár az első néhány próbálkozás után váltani fogsz. Ha sikerül, akkor gratulálok!

De a valóságváltás egy olyan folyamat, amely gyakorlatot igényel, de ha folyamatosan próbálkozol, el fogod érni! De ne felejtsd el, hogy mindent beleadj! Minél inkább kételkedsz magadban és a képességeidben, annál kevésbé valószínű, hogy eléred a célodat. A kételyek teljesen normálisak; emberként ezt tesszük. Amíg azonban fenntartod a reményt, és emlékezteted magad arra, hogy képes vagy a váltásra, addig több mint képes leszel rá.

7. tipp: Ne add fel!

Az utolsó és legfontosabb tipp arra, hogyan váltsunk először, hogy ne adjuk fel! Normális, ha időnként negatív érzéseid vannak. Csak ne rágódj ezeken az érzéseken, és ha azon kapod magad, hogy valami negatív dologra gondolsz, próbáld meg a dolgok jó oldalát látni. Annyi minden vár rád a vágyott valóságban, hogy nem érdemes feladni és elveszíteni mindezt!

Készíts egy listát a vágyott valóságod azon aspektusairól, amelyek a legjobban izgatnak, amikor legközelebb motiválatlannak érzed magad, és kétségeid vannak a váltással kapcsolatban. Ez segíteni fog abban, hogy emeld a rezgésedet, ami kulcsfontosságú a kívánt valóságba való átmenethez! Amikor "kudarcot vallassz" a váltásnál, ne tekintsd kudarcként, hanem gondolj rá úgy, hogy minden egyes alkalommal egy lépéssel közelebb kerültél.

Megcsinálod! Nem nehéz, ha egyeseknek véletlenül sikerül is; neked csak hinned kell benne.