, 2022/9/23

Ha kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogyan kell rajzolni, a rajzoktató tananyagok e változatos gyűjteménye a helyes útra terel. A kezdők és a profi művészek számára is mindig van valami új tanulnivaló, és ez az oktatóanyagok gyűjteménye megtanítja az alapokat, és lehetővé teszi, hogy elsajátítsd a már meglévő készségeidet.

Hogyan kell rajzolni

Akár állatokat, testrészeket vagy virágokat szeretnél rajzolni, ez az oktatóanyag-választék mindenre felkészít. Írott oktatóanyagok keverékét tartalmazza, így a legösszetettebb technikákat is elsajátíthatod. Még ha rajzszakértőnek is tartod magad, valószínűleg még rengeteg tanulnivalód lesz. Vagy lehet, hogy van olyan testrész, amely még mindig nem érted (orr, rád nézünk), vagy olyan állat, amelyet még nem sajátítottál el. Tedd könyvjelzőbe ezt az oldalt, ha a jövőben véletlenül belebotlanál egy olyan technikába vagy alakzatba, ami megfog, mert valószínűleg itt van nálunk a kulcs.

Hogyan kell rajzolni egy vízesést

Egy vízesés paradicsomi hangulatot kölcsönözhet az illusztrációdnak, néhány egyszerű alakzat segítségével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egyet az alábbi lépéseket követve.

1 Rajzolj egy íves vonalat a jelenet aljára, ez lesz a tó/folyó körvonala.2 Rajzoljunk lekerekített sarkú téglalapokat az első szinthez.

2 Rajzoljunk lekerekített sarkú téglalapokat az első szinthez.

3 Rajzoljunk még néhány téglalapot. Ezúttal kisebbre alakítsuk őket.

4 Adjunk hozzá egy harmadik szintet. Ne feledd, hogy minél kisebbnek tűnnek, annál távolabb vannak mélységben.

5 Rajzolj néhány bokrot, amelyek az egyik oldalra tapadnak.

6 Egészítsük ki a jelenetet azzal, hogy a másik oldalra rajzolunk még néhány fát vagy bokrot.

7 A víz színezéséhez használj teakéket, égszínkéket és fehéret, a növényekhez pedig zöldet.

Ne feledd, hogy a vízesés alján hab képződik. Rajzold ezt is be, mint a felhőket.

Hogyan kell rajzolni egy pandát

A panda úgy néz ki, mint egy fekete-fehér színű medve. Nagyon aranyosak a rajzfilmekben, és a valóságban is nagyon kedvesnek és bújósnak tűnnek -- de időnként nagyon agresszívek tudnak lenni, ha megijednek, megrémülnek vagy ingerültek. Szóval ne rohanj ölelgetni egyet, amit látsz, mert szó szerint levehet a lábadról. Kezdjük el!

1 Kezd a vázlatrajzok rajzolását ceruzával: rajzoljon két egymást metsző ovális alakot, amelyek némileg hasonlítanak a nyolcas számra.

2 Rajzolj könnyedén függőleges és vízszintes irányvonalakat, a fej körvonalán belül.

3 Rajzolj görbéket a fülekhez.

4 Rajzolj görbéket az elülső lábakhoz és oválisakat a hátsó lábakhoz. Egy rajzfilmszerű pandát készítünk; ezért nem kell részletesen kidolgoznod.

5 Sötétítsük el a fej és a test tényleges vonalait.

6 Adjuk hozzá az arcvonások részletformáit. Használj köröket a szemekhez, görbéket az orrhoz és a szájhoz, majd töröld ki a ceruzavázlatok és az iránymutatások minden felesleges részét.

7 Töltsd ki az alapszíneket.

8 Add hozzá az árnyékokat, az arcra és a testre, valamint a háttérre.

Hogyan kell rajzolni egy delfin

Fedezd fel, hogyan kell rajzolni egy delfint, ha végigköveted ezt a lebilincselő rajzolási útmutatót! A kezdők számára is hasznos lesz ez az egyszerű, lépésről lépésre bemutatott lecke, amelyből megtanulhatják, hogyan kell delfint rajzolni. Ez az egyszerű delfin rajzolós útmutató tökéletes a meglehetősen fiatal gyerekek számára, akik meg akarják tanulni, hogyan kell rajzolni.

Itt minden rajzolási lépés szerepel, ami szórakoztatóvá és könnyen követhetővé teszi a rajzolást! Számíts arra, hogy ez a rajz körülbelül 20 percig fog tartani, de a művészi alkotás valójában több időt vehet igénybe, ha a téma mellett egy háttér is hozzáadódik. A rajztanulás sokkal szórakoztatóbb, ha van egy könnyen érthető lecke, amelyre hivatkozhatsz. Rajzoljunk!

Anyagok

Ceruza

Rajzpapír

zsírkréta vagy színes ceruza

Fekete filctoll

A delfin kész rajzához úgy jutunk el, hogy egyszerre egy-egy területet rajzolunk meg. A rajz 6 lépést fog igénybe venni, miközben minden egyes területet egyre közelebb kerülünk az elkészült rajzhoz. Az elkészült műalkotás részletesen kidolgozott lesz a színekkel, ami egy olyan rajzot eredményez, amit meg akarsz majd osztani a barátaiddal!

Időigény: A rajzoláshoz szükséges idő: 20 perc

Ívelt vonal rajzolása

Hogyan kell rajzolni egy delfint: 1. lépés

Az oldal közepére rajzolj egy nagy ívelt vonalat, hogy elkezdhesd a testet.

Rajzoljuk meg az orrot és a gyomrot

2. lépés

Használj egy másik nagy ívelt vonalat a hashoz. Az orr egy kicsit jobbra előre megy, mielőtt csatlakozna a has vonalához.

A felső uszony hozzáadása

3. lépés

Add hozzá az uszonyt a delfin testének tetejére, és radírozd ki a két vonal közötti helyet, ahol a vonalak összekapcsolódnak.

A farok és az uszonyok megrajzolása

4. lépés

Készítsd el a farok alakját ívelt vonalakkal, és add hozzá az uszonyokat a test eleje felé.

Részletek hozzáadása

Lépés 5.

Adj a delfinnek egy szemet és egy mosolyt.

Színezze ki

6. lépés

A delfinek általában teljesen szürkék, de lehet egy kicsit világosabb aljuk is.

Hogyan rajzoljunk egy rózsát Amadine-ban

Hozz létre egy dokumentumot 2800 px szélességgel és 2500 px magassággal, majd kattints a Create (Létrehozás) gombra/tapintson a Create (Létrehozás) gombra.

Új dokumentum ablak

Az eszköztáron válaszd ki a Pen Tool (Toll eszköz) eszközt. A Megjelenés panelen válaszd a Stroke 16 pt lehetőséget, és kezd el rajzolni a rózsa közepét.

Folytasd a szirmok hozzáadását az eredeti kontúr mögött.

Néhány kontúr megrajzolása után adj hozzá egy gradienst. Jelöld ki az első kontúrt, és add hozzá a gradienst. Válaszd ki a Gradient Toolt, és kezd el húzni a színjelölőt az egyik oldalról a másikra. Kattints/tapints a színjelölőre a színbeállítási panel megnyitásához. Válaszadki a megfelelő színt #EC4F52, majd válaszad ki a második színjelölőt, és válaszd a #B4282C színt. Kattints/koppints a vászon üres helyére a panel bezárásához.

A gradiens panel Amadine-ban

Adj hozzá még néhány kontúrt a fő szirmok fölé a Pen Tool eszközzel.

Folytasd a szirmok hozzáadását az objektumok mögé a gradiensekkel.

Adj hozzá egy árnyalatot a maradék szirmokhoz. Válaszd ki a Gradient Toolt, és kezd el húzni a színjelölőt az egyik oldalról a másikra. A színjelölőre kattintva/koppintva nyisd meg a színbeállítások panelt. Válaszd ki a megfelelő színt #EC4F52, majd válaszd ki a második színjelölőt, és válaszd a #B4282C színt. Kattintsokoppints a vászon üres helyére a panel bezárásához.

Add hozzá a végső kontúrokat a fő szirmok fölé a Pen Tool eszközzel.

Most itt az ideje, hogy a leveleket rajzoljuk a rózsaszirmok mögé a Pen Tool eszközzel.

Adjunk hozzá egy gradienst a levelekhez. Válaszd ki a Gradient Toolt, és kezd el húzni a színjelölőt az egyik oldalról a másikra. A színjelölőre kattintva/koppintva nyisd meg a színbeállítási panelt. Válaszd ki a megfelelő színt #4EA251, majd válaszd ki a második színjelölőt, és válaszd a #82C958 színt. Kattints/koppints a vászon üres helyére a panel bezárásához.

Végül adj hozzá további vonalakat, hogy a levelek valósághűbbek legyenek. Válaszd ki a Pen eszközt, és rajzolj fekete vonalakat a levél belsejébe.

Ezután jelöld ki az imént rajzolt vonalakat, keresd meg őket a Megjelenés panelen, és kattints/koppints a Fogaskerék ikonra a Stroke mellett, hogy belépj a stroke beállításokba. A megjelenő panelen válaszadki a Profilt, amely az alábbi képernyőképen látható. Ugyanígy járjoel a levelek belsejében lévő összes vonallal.

Másold a vonalakat az összes többi levélre

Elkészült a gyönyörű rózsánk!