, 2022/10/11

Valószínűleg azért vagy itt, mert azon gondolkodsz, hogyan kell idézni a Redditen. Akár csiszolni szeretnéd a hozzászólásodat, hogy hasznosabb és olvashatóbb legyen, akár azért, hogy több upvote-ot kapj, ez a gyors útmutató megmutatja, hogyan idézz valakit a Reddit mobilon és a weboldalon.

Hogyan kell idézni a Reddit 3 egyszerű lépésben

Hogyan kell idézni a Redditen

Akár a Reddit weboldalát, akár az alkalmazást használod, könnyen idézhetsz egy másik hozzászólást a Redditen. Az alábbi lépésekkel végigvezetünk.

1. Nyisd meg a kedvenc böngésződ, és lépj a https://www.reddit.com/ oldalra. Ez a Reddit kezdőlapjára fog vezetni.

2. Győződj meg róla, hogy először bejelentkezel, mielőtt megpróbálnál hozzászólást hagyni. Bejelentkezhetsz az oldal jobb felső sarkában vagy a hozzászólási rész tetején található "LOG IN" gombra kattintva, majd add meg a felhasználónevedet és jelszavadat.

3. Miután bejelentkeztél, keresd meg a hozzászólást, és jelöld ki azt a részt, amelyet idézni szeretnél.

Nem kell bemásolnia a kiválasztott szöveget, csak nyomd meg a "Válasz" gombot, és az idézet azonnal létrejön, és vár a megjegyzés űrlap szöveges területén.

Alternatív lehetőség: Mások azt javasolják, hogy először kattints a "Válasz" gombra, és másold ki az idézni kívánt szavakat. Ezután kattints a három pontra (...), hogy megtaláld az "Idézet blokkot". A bal oldalon egy szürke vonal fogja jelezni, hogy ezeket a szavakat sikeresen idézted. Nyomd meg az Entert, majd a backspace billentyűt a megjegyzésed hozzáadásához. Komolyan, ez túl sok lépés ahhoz, hogy csak úgy idézd valaki kommentjét a Redditen. Ha értékeled az idődet, használd az első lehetőséget, ami egyszerűbb és gyorsabb.

Hogyan változtassuk meg a Reddit felhasználónevet

Ha a Reddit mobilalkalmazást használod, amit a legtöbben tesznek, itt van, hogyan idézheted valaki kommentjét.

1. Nyisd meg az alkalmazást, és keresd meg az idézésre érdemes kommentet. A weboldallal ellentétben a mobilalkalmazásban nincs "Idézet" ikon.

2. Ha iPhone-t használsz, a "Válasz" ikon megérintése után tegyél egy ">" szögletes zárójelet a szöveg elé, hogy idézetként jelenjen meg. Több ">>" szögletes zárójelet használva egymásba ágyazott idézőjeleket hozhat létre.

3. Androidon koppints a "Válasz" ikonra, és válaszd ki a komment azon részét, amelyet idézni szeretnél, majd a felugró menüpontok közül koppints az "Idézet" lehetőségre, és a kiemelt szöveg idézetként fog megjelenni a válaszmezőben.

Így adhatsz hozzá idézeteket a Redditen hozzászóláshoz.