, 2022/10/11

Amikor a népszerű társkereső alkalmazásokról beszélünk odakint, a taplónak kell lennie az első választásnak. Miközben a Tinder rendkívül népszerűvé vált, egyre több a hamis profilokkal és a macskahalászattal kapcsolatos eset is.

Hogyan kell ellenőrizni a tindert

Ennek a problémának a megoldására a Tinder nemrég előállt egy ellenőrzött profil funkcióval. Ha te sem érted, hogyan lehet a Tinderen ellenőrzötté válni, akkor jó helyen jársz. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan tudod percek alatt ellenőrizni a Tindert!

Mi a Tinder Verification Process és miért érdemes megszerezni?

Csakúgy, mint bármely más társkereső alkalmazás vagy közösségi médiaplatform, a Tinderen is sok eset volt a hamis profilokkal és a macskahalászattal kapcsolatban. Ennek orvoslására az alkalmazás előállt egy fényképes ellenőrzési folyamattal. Ideális esetben bárki, aki aktív Tinder-fiókkal rendelkezik, jelentkezhet a Photo Verificationre. A folyamat során az alkalmazás megkéri a felhasználót, hogy pózoljon egy bizonyos módon, és az arcfelismerő technológia segítségével összeveti azt a közzétett képeivel.

Ha a profilodat ellenőrizték, a Tinder egy kék pipa jelenik meg a neved mellett. Az ellenőrzött profil azt jelenti, hogy a rajta közzétett összes fotó 100%-ban valódi. Amint megtanulod, hogyan verifikáld magad a Tinderen, ez automatikusan növelni fogja a találatokat. Ennek oka, hogy a másik személy hitelesebbnek fogja találni a profilodat, és tudni fogja, hogy hiteles felhasználó vagy.

Hogyan lehet ellenőrizni a Tinder: A Stepwise Guide

Most, hogy már tudod, milyen fontos egy ellenőrzött fiók, merüljünk el benne, és tanuljuk meg, hogyan lehet a Tinderen ellenőrzötté válni. Korábban a fényképes ellenőrzés folyamata csak bizonyos országokban volt elérhető, de most már szinte bárki hozzáférhet. Ehhez először egy aktív Tinder-fiókra és egy stabil internetkapcsolatra van szükséged.

Mielőtt folytatnád, győződj meg róla, hogy a Tindernek hozzáférést adtál a telefonod kamerájához, mivel a folyamat során az fogja készíteni a fotóidat. Ne aggódj - a fotóid nem kerülnek fel a Tinderre, csak az ellenőrzési folyamathoz használják fel őket. Ahhoz, hogy megtudd, hogyan verifikálhatod magad a Tinderen, csak kövesd ezt az alapfúrást.

1. lépés: Menj a Tinder-profilodra

Először is indítsd el a Tindert a telefonodon, és menj a profilodra. A profil ikonját a felület tetején találod.

Indítsd el a Tindert

Ez egyszerűen megjeleníti a profilodat az általad megadott adatokkal. Most, hogy megtudod, hogyan lehet a Tinderen ellenőrzötté válni, rá kell koppintani a szürke ikonra (egy pipa egy körben), amely a neved mellett található lenne.

Koppints a szürke ikonra Tinder

2. lépés: Készítsd el az ellenőrző fotóid

Ahogy a szürke ikonra koppintasz, elindul a Tinder Photo Verification varázsló, amely megjeleníti a lényeges részleteket. Csak koppintson a "Tovább" gombra az ellenőrzési folyamat elindításához.

Get Verified On Tinder

Most a Tinder megjelenít egy pózt, amit a szelfi készítése közben le kell másolnod, és fel kell töltened az alkalmazásba. Ezt kétszer kell megtenni, és mindkét fotót sikeresen feltölteni a Tinderre.

3. lépés: Az ellenőrzés megtörtént!

Ennyi volt! Miután feltöltötted a fotóidat, már csak várnod kell egy kicsit, amíg az ellenőrzési folyamat befejeződik. Általában legfeljebb 2-3 napot vesz igénybe az ellenőrzés elfogadása vagy elutasítása. Amint az igazolási folyamat befejeződött, a Tinder értesíteni fog, és a neved mellett egy kék pipa látható.

Tinder ellenőrzés befejezése

Hozzon létre egy lenyűgöző Tinder-profilt, amelynek senki sem tud ellenállni

Bár az ellenőrzött jelvény megszerzése a Tinder-profilodon segítene, van még néhány trükk, amit bevethetsz, hogy több találatot szerezz. A Tinder például lehetővé teszi számunkra, hogy Loop snapshotokat töltsünk fel. Ezek 2 másodperces minivideók, amelyek élettel telibbé tennék a profilodat, és segítenének kitűnni a tömegből.

A lenyűgöző Tinder loopok elkészítéséhez használhatsz egy olyan találékony videószerkesztőt, mint a Wondershare Filmora. Ez egy felhasználóbarát és nagy teljesítményű asztali videószerkesztő, amellyel pillanatok alatt feltűnő hurkokat hozhat létre. A Wondershare Filmora használata rendkívül egyszerű, és nem igényel semmilyen előzetes technikai hátteret.

Több fényképet vagy akár videókat is feltölthetsz az idővonalra, hogy létrehozd a Tinder hurkokat. A Filmorán mindenféle videoszerkesztési, vágási, felosztási, vágási és egyéb eszközt talál. Ha szeretnéd, a szűrők, matricák, előbeállítások és egyéb menő effektek széles választékát is felfedezheted és alkalmazhatod a videódra.

A Filmorában van egy dedikált hangszerkesztő részleg is. Akár hangfelvételt is rögzíthetsz, vagy felfedezheted a jogdíjmentes hangkönyvtárát.

Ahhoz, hogy figyelemre méltó Tinder hurkok jöjjenek létre a profiljához, a Wondershare Filmora segítségét veheted igénybe a következő módon.

1. lépés: Importáld a fényképeid

Kezdetnek csak indítsd el a Wondershare Filmora-t a számítógépén, és menjen az "Importálás" funkcióra, hogy megkapd a fényképeid. Ha szeretnéd, akkor csak húzd és dobd őket a Filmora is.

Create Tinder Loop Import Photo

Miután a fotóidat hozzáadtad, a "+" gombra kattintva hozzáadhatod őket az idővonalhoz, vagy egyszerűen csak áthúzhatod őket az idővonal opció aljára.

Create Tinder Loop Add Timeline

2. lépés: Szerkeszd a Tinder loop videóját

A legtöbb esetben ajánlott, hogy csak 2-3 kép legyen a 2 másodperces Tinder loop videóban. Miután a képeket hozzáadtad, mindenféle lehetőséget találsz a testreszabáshoz, a gyorsításhoz, és még az idővonal "Szerkesztés" fülére is kattinthatsz, hogy további lehetőségeket kapj.

Tinder Loop létrehozása Fotó szerkesztése

Ha szeretnéd, csak kattints jobb gombbal bármelyik képre, és válaszd az "Animációk" funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy különböző részleteket adj meg, hogy a képeket animáld.

Create Tinder Loop Add Animation

A felső részben megtekintheted azokat a funkciókat, amelyekkel szöveget, médiát, effekteket stb. adhatsz hozzá a videódhoz. Például csak húzd a szövegmezőt egy adott helyre az eszköztáron, és írj bármit.

Create Tinder Loop Add Effect

Hasonlóképpen, a Filmora alkalmazásban az effektek és egyéb elemek széles skáláját fedezheted fel, amelyeket az idővonalra húzva azonnal hozzáadhatsz a videódhoz.

Create Tinder Add Elements

3. lépés:Exportáld a Tinder Loop videóját

Ez az! Miután megszerkesztetted a loop videódat, menj a "Exportálás" mezőre a tetején, és válaszd ki a kívánt formátumot a fájl mentéséhez.

Tinder Loop Wxport videó létrehozása

Meg is van! Biztos vagyok benne, hogy miután elolvastad ezt a bejegyzést arról, hogy hogyan verifikáld magad a Tinderen, te is kaptál volna egy kék pipacsot a profilodon. Most, ha már ellenőrzött Tinder-felhasználó vagy, miért ne emelnéd a profilodat a következő szintre. Ehhez, akkor csak vegye igénybe a segítséget Wondershare Filmora és jön ki a fajta Tinder loop videók, hogy lesz a profil észrevette a biztos.