, 2022/10/11

Bár kicsi az esélye, de a Snapchathez fordulva visszakaphatod a sorozatodat. Sajnos a széria visszaállításához nem lehet változtatásokat végrehajtani.

Hogyan kaphatod vissza a Snapchat Streak et

A Snapchat rendelkezik egy támogatási űrlappal, amelyet kitölthetsz, hogy a Snapchat megállapíthassa, hogy a szériádat vissza kell-e állítani.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet visszaszerezni egy elveszett streaket a Snapchaten. A Snap-csík különálló a Snap-pontszámodtól, amely akkor emelkedik, amikor más felhasználókkal interakcióba lépsz az alkalmazáson.

Hogyan szerezhetsz vissza egy szériát a Snapchat-en?

A Snapchat nem tudja garantálni, hogy vissza tudod állítani az elveszett csíkot. Attól függően, hogy hogyan történt, lehet, hogy képes leszel rá, de mindenekelőtt minden lépést meg kell tenned, hogy ne veszítsd el a Snapstreaket. Mit tegyél tehát, ha elveszítesz egy Snapstreaket? Nos, elmész a Snapchat ügyfélszolgálatára.

Először is győződj meg róla, hogy nem felejtettél el valamit, vagy nem követtél el valamilyen hibát. A Snapchat ügyfélszolgálat általában nem szokta visszaállítani a Streaket ilyen esetekben.

Ha azonban mégis küldtél egy Snapet a barátodnak, és ő is küldött neked egyet, de neked mégis sikerült elveszítened a Streakedet, ne bosszankodj; ez előfordul. Néha előfordulnak hibák, és amikor ez történik, a Snapchat rendelkezik egy támogatási oldallal, amelyen keresztül kapcsolatba léphetsz a Snapchattel. Válasszd az Elvesztettem a Snapstreakemet opciót, és töltsd ki az alábbi űrlapot. Ügyeljearra, hogy teljes körűen írd le a helyzetét, a lehető legtöbb információt megadva, hogy a Snapchat teljes körűen megismerje a történetet.

Az is fontos, hogy amint észreveszed, hogy elvesztetted a Streaked, lehetőleg azonnal vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Miután elküldted az űrlapot, egy hét (vagy annál is több) elteltével számíthatsz arra, hogy a Snapchat jelentkezik nálad. Ha minden rendben van, visszaállítják a Streak-edet. Ha azonban megállapítják, hogy nem valamilyen hiba vagy a Snapchat részéről felmerülő probléma miatt vesztetted el a Streakedet, akkor valószínűleg nem fognak segíteni.

Hogyan kell karbantartani a Snapstreak-et

A Snapstreak karbantartásának legjobb módja, ha határozott elképzelésed van arról, hogyan működik a rendszer. És nem, ez nem csak azt jelenti, hogy elküldesz valamit a barátodnak a Snapchaten, ennél egy kicsit bonyolultabb a dolog. Neked és a barátodnak is legalább 24 óránként Snapet kell küldenetek egymásnak. A csevegések azonban nem számítanak, és a Memories vagy a Snapchat szemüveggel küldött snappek nem számítanak bele a Snapstreakbe.

Ez egy kicsit ellentmondásos, szóval ezt nem szabad elfelejtened, ha fontos számodra, hogy a Snapstreakjeidet folyamatosan tartsd. Végül pedig nagyon fontos, hogy amikor elküldesz egy Snapet, maradj ott, hogy megbizonyosodj róla, hogy a Snap átmegy-e. Ha kilépsz az alkalmazásból, vagy törlöd a telefonod többfeladatos memóriájából, miközben a Snapet küldöd, előfordulhat, hogy nem érkezik meg, és a végén elveszítheted a szériádat.

Hogyan változtathatod meg a kámeádat a Snapchat-en?

Hogyan indíthatsz el egy szériát a Snapchaten?

Snapchat széria indításához küldj egy fotó- vagy videó-snapot egy adott barátodnak; amikor ő vissza-snapol neked, a szériád elkezdődött. Három nap után válik hivatalossá. Ne feledd, hogy a csevegés, a sztorik közzététele és a csoportoknak küldött snapek nem számítanak bele a Snapchat-csíkodba; fotónak vagy videós snapnek kell lennie.

Hogyan változtathatod meg a Snapchat streak emojit?

Miután a szériád három nap után hivatalos státuszt kapsz mindkét felhasználóneved mellett egy tűz emoji fog megjelenni. Ha ezt más emojira szeretnéd cserélni, indítsd el a Snapchatet, és válaszd ki a profilod ikonját. Válassza a Beállítások > Emojik testreszabása > Snapstreak, és válassza ki az új emojit.