, 2023/1/4

Ha azért kérdezed, mert belezúgtál a kérdéses srácba, a legjobb módja, hogy megtudd, ha egyszerűen közvetlenül megkérdezed tőle. De ha először meg akarsz győződni arról, hogy legalább néhány jel arra utal, hogy ő is kedvel téged, akkor íme néhány módszer, amivel megállapíthatod, hogy tetszel-e egy srácnak.

Finom jelek hogy  szeret téged

De tényleg gyorsan, ha azon gondolkodsz, hogy a vonzalom jelei másképp alakulnak-e, ha pasikról van szó: "Vannak olyan általános viselkedési formák, amelyeket minden nem természetes módon folytat, ha valaki más iránt érdeklődik" - mondja Myisha Battle, M.S. szex- és randitréner - "Határozottan hasonlóbbak vagyunk, amikor a romantikus érdeklődés kimutatásáról van szó".

Ha már ezt elintéztük, akkor térjünk rá a lényegre.

1.

Beszélgetés közben feléd hajol.

Battle szerint az emberek hajlamosak természetes módon a beszélgetés során a nekik tetsző emberek felé hajolni. Ha a srác, aki tetszik neked, hajlamos közelebb hajolni az arcát a tiédhez, miközben beszélget veled, vagy hallgatja, ahogy beszélsz, az jó jel arra, hogy talán beléd van esve.

2.

A testét feléd fordítja a szobában.

Courtney Geter, LMFT, CST szex- és párkapcsolati terapeuta szerint az ember nyitottabb testbeszédet folytat valaki felé, aki tetszik neki: "Nem zárkóznak el, nem keresztbe tett karokkal, és nyugodtan hátradőlhetnek" - mondta nemrég az mbg-nek. Különösen figyeljünk arra, hogy milyen irányba fordítja a testét. Ha a teste - beleértve a vállát és a medencéjét is - feléd és feléd fordul, az jó jel. De ha általában a teste a tiédtől elfelé mutat, az annak a jele, hogy nem biztos, hogy tetszel neki.

3.

Apró módokat talál arra, hogy megdicsérjen téged.

Battle szerint az emberek hajlamosak apró módokat találni arra, hogy megdicsérjenek valakit, aki érdekli őket. Tehát ha egy srác folyamatosan őszintén megdicsér mindent, a szemedtől kezdve a kreatív törekvéseidig, az annak a jele lehet, hogy tényleg tetszel neki.

4.

Szemkontaktust teremt.

A szemkontaktus a vonzalom jele lehet, bár ezzel óvatosan bánj: Vannak emberek, akik azért jók abban, hogy bárkivel és mindenkivel felvegyék a szemkontaktust, akivel beszélgetnek, mert fontos számukra, hogy a körülöttük lévő emberek úgy érezzék, hogy látják őket. De ha a szerelmed hajlamos arra, hogy egyenesen a szemedbe nézzen, és tartsa a tekinteted, az annak a jele lehet, hogy valami többről van szó.

5.

Lopva rád pillant.

Még ha mindenkivel felveszi is a szemkontaktust, akivel beszélget, az már más tészta, ha folyton azon kapod, hogy akkor is téged néz, amikor a szoba másik felén állsz. A lopott pillantások klasszikus jelei annak, hogy valaki egy kicsit rabul ejtett téged.

6.

Kiemel téged egy csoportból.

Ha csoportos helyzetben vagytok, akkor is megtalálja a módját, hogy apró pillanatokat szerezzen veled, akár úgy, hogy direkt kérdéseket tesz fel neked, akár úgy, hogy mindig reagál a mondanivalódra. Mindig nevet a vicceiden, akkor is rád néz, amikor valaki más viccén nevet, vagy amikor csak teheti, apró mellékes beszélgetéseket folytat veled.

7.

Úgy tűnik, hogy vonzódik hozzád a szobában.

Általában úgy tűnik, hogy energikusan vonzódik hozzád a szobában - mintha a fókusza, a testbeszéde és az általános energiája is csak úgy tűnik, hogy valahogyan rád összpontosul. Még akkor is, amikor éppen valaki mással beszélget, akkor is úgy tűnik, hogy rád figyel.

8.

Egyedül akar veled időt tölteni.

Ha ez a srác egy barátod, valaki az irodádból vagy az osztályodból, vagy valaki, akivel csak néha összefutsz a bulikon, és folyamatosan próbál módot találni arra, hogy egy-egy időt tölthessetek együtt, az annak a jele, hogy megpróbál veled személyesebb kapcsolatot teremteni. Bár ez lehet csak egy bimbózó barátság, de azt is jelentheti, hogy romantikusan is kedvel téged.

9.

Apró módokat talál arra, hogy megérintsen téged.

Mindig talál apró pillanatokat, hogy megossza veled a testi kontaktust, akár úgy, hogy a kezét a hátad kis oldalára teszi, amikor elmegy melletted, nevetés közben a válladnak ütközik a sajátjával, vagy a hajaddal játszik.

10.

Aktívan tervez randevúkat.

Ha egy társkereső applikáción ismerkedsz meg egy sráccal, nehéz lehet megmondani, hogy a srác erős érzéseket táplál-e irántad, vagy csak a mozdulatokon megy keresztül. A Battle szerint a legfontosabb árulkodó jel az, ha aktívan kezdeményez randikat és tervezget. Ez általában annak a jele, hogy őszintén kedvel téged, és továbbra is kapcsolatot akar teremteni veled, és lehet, hogy tényleg van benne valami.

11.

Az időpont után nyomon követi.

Hasonlóképpen, ha ez a valaki csak egy randira ment, Battle szerint akkor tudod megmondani, hogy valaki valóban érdeklődik irántad, ha a randi után követi a randit. Lehet, hogy másnap küld egy sms-t, hogy jól érezték magukat, vagy küld egy mementót vagy cikket, ami kapcsolódik ahhoz, amiről beszéltetek, vagy esetleg megkeres, hogy újra tervezzetek valamit.

12.

Következetes a kommunikációval.

Rendszeresen ír neked sms-t, és mindig tartja veled a kapcsolatot? "A kommunikációs következetesség az érdeklődés nagyszerű mutatója" - mondja Battle. "Valaki, aki valóban érdeklődik irántad, nem fog hosszú időre eltűnni, hogy aztán magyarázat nélkül újra felbukkanjon".

13.

Gyorsan válaszol az sms-eidre.

Vannak, akik egyszerűen csak nem nézik olyan gyakran a telefonjukat, lassúak az sms-írók, vagy egyszerűen csak szuper elfoglaltak, így csak azért, mert valaki nem válaszol azonnal, nem jelenti azt, hogy nem tetszel neki. De ha egy srác mindig elég gyorsan válaszol az SMS-edre, Battle szerint lehet, hogy ezzel azt akarja jelezni, hogy érdeklődik irántad.

14.

Beszélgetést kezdeményez a közösségi médiában.

Ha lájkolod a posztjaidat és kommenteket hagysz, az nem mindig jelenti azt, hogy egy srác beléd van esve, de Battle szerint figyeld meg, ha következetesen tényleges beszélgetést kezdeményez veled a közösségi médiában. "Nemcsak lájkolni fogja a posztjaidat és kommentelni, hanem meg is osztja veled a dolgokat, és rendszeres kommunikációt tart fenn a DM-ekben" - mondja. Ha folyamatosan válaszol az IG-sztorikra vagy a Snapchatokra, kérdéseket tesz fel neked, és általánosságban fenntartja veled a beszélgetéseket, ezek mind annak a jelei, hogy valaki valóban próbál kapcsolatot ápolni veled.

15.

Folytatja a beszélgetést.

Általánosságban, akár sms-ben, akár személyesen, vedd észre, ha próbálja veled a beszélgetést fenntartani. Ez azt jelenti, hogy mindig feltesz egy folytató kérdést, vagy részletes válaszokat ad a kérdéseidre, és soha nem válaszol csak egyszavas válaszokkal vagy önmagában a "lol"-val.

16.

Elpirul melletted.

Észrevetted, hogy az arca vagy a bőre kipirul, amikor a közeledben van? Ez akkor történik, amikor izgatottak vagyunk, vagy adrenalinlöketet kapunk, mondta nemrég Mary C. Lamia klinikai pszichológus, Ph.D. az mbg-nek, és ez a vonzalom gyakori jele. "A pirulás egy őszinte válaszreakció" - mondja. "Úgy érzed, hogy "elkapott" a szexuális izgalom egy másik személy iránt".

17.

Kicsit idegesnek tűnik.

Ha egy srác általában elég laza vagy harsány a barátaival, de veled egy kicsit ideges lesz, és kicsit megbotlik a szavaiban, az annak a jele lehet, hogy tetszel neki, és egy kicsit elkapja a fonalat, hogy megpróbál lenyűgözni téged.

18.

Sokat nevet körülötted.

Mindig nagyokat, szívből jövő nevetéseket ad neked - olyanokat, amiktől az arca teljesen összeszorul? Vagy sokat mosolyog körülötted - az a meleg, bensőséges típusú mosoly, ami a szeméig ér? A nevetés és a mosoly a kapcsolat, a kapcsolatteremtés és a bensőséges viszony megteremtésének módja.

19.

Eltávolítja a zavaró tényezőket.

Amikor a közeledben vagy, sosem lopva pillant a telefonjára vagy a tévére. Teljes, osztatlan figyelmét neked szenteli, és még az is előfordulhat, hogy mindent megtesz azért, hogy eltávolítsa azokat az akadályokat vagy zavaró tényezőket, amelyek a veled töltött idő útjába állhatnak.

20.

Átveszi a vezetést.

Bár vannak univerzális módok, amelyekkel az emberek minden nemben kimutatják romantikus érdeklődésüket, Battle megjegyzi, hogy van néhány közös kulturális szkript, amelyet a férfiak - különösen a nőkkel randizó férfiak - használhatnak arra, hogy megmutassák, vonzódnak valakihez. "Ezek a patriarchátusban gyökerező szkriptek a nemi sztereotípiákon alapulnak, amelyek szerint a férfiak aktívabbak, a nők pedig passzívabbak, és azt feltételezik, hogy a férfiak fogják átvenni a vezetést" - magyarázza. Tehát egyes férfiak különösen proaktívan mutathatják ki, hogy tetszik nekik egy lány.

21.

Ő veszi át a vezetést.

Természetesen nem minden férfi követi a sztereotípiákat, amelyek szerint nekik kell megtenniük az első lépést. "Sok ügyfelem, nemtől függetlenül, egyenrangúnak akarja érezni magát az udvarlásban, és ugyanolyan valószínű, hogy elsőként mutatja ki az érdeklődését, mint az, hogy átveszi valaki más vezetését" - magyarázza Battle. Tehát még ha nem is ő az, aki lép, akkor is tudni fogod, hogy egy srácnak tetszel, ha pozitívan reagál, amikor te teszel egy lépést.

22.

Egyenesen megmondja neked.

A következő a helyzet, amikor megpróbálod megtudni, hogy tetszel-e egy srácnak: Néha az apró jelek keresése sosem ad pontos, teljes képet arról, hogy mi folyik itt. Vannak srácok, akik a fentiek közül az összeset megteszik a barátaikkal, míg más srácok kedvelnek valakit, de a fentiek közül egyiket sem teszik meg.

"Néhányan talán kevésbé képesek ilyen nyíltan kifejezni a vonzalmukat" - mondja Battle. "A szégyenlős ügyfeleim például néha nehezen tudják külsőleg is kifejezni a fellángolással kapcsolatos érzéseiket, még ha finom módon is. Ez azt jelenti, hogy még ha tetszik is nekik valaki, a másiknak talán nehezebben mondják el. Ha kétségeid vannak, beszélj róla!"

Ha nem vagy biztos benne, hogy egy srácnak tetszel, de titkolja, kérdezd meg, és hagyd, hogy közvetlenül elmondja, mit érez. Ijesztően hangzik, de határozottan nem kell annak lennie! Egy egyszerű "Hé, szerintem nagyon klassz vagy, és kicsit beléd vagyok esve - te belém?" laza, közvetlen, egy kicsit szexi, és nem is fenyegető. Ha nemet mond, legalább tudod! Ha pedig igen, akkor kezdődik a móka.