, 2022/10/5

A hibaelhárításhoz vagy az akkumulátor élettartamának megóvásához néha teljesen újra kell indítani vagy le kell állítani az iPhone 13 készüléket. Megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni - az utasítások az iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max készülékekre is vonatkoznak.

Az iPhone 13 kikapcsolása

Az iPhone 13 kikapcsolása hardvergombokkal

Az iPhone 13 készüléket a készülék két oldalán található két gombbal egyszerűen teljesen kikapcsolhatod. Ehhez nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő fel gombot (a telefon bal oldalán) és az Oldal gombot (a jobb oldalon).

Tartsd lenyomva a két gombot, amíg a képernyőn megjelenik a "csúszka a kikapcsoláshoz" csúszka. Ezután használd a csúszkát úgy, hogy ujjad a csúszkán lévő körre helyezed, és jobbra húzod.

Az Apple "Slide to Power Off" csúszka.

Ezt követően az iPhone 13 készülék kikapcsol, és teljesen kikapcsol. A későbbi visszakapcsoláshoz tartsd lenyomva az oldalsó gombot, amíg az Apple-logó nem jelenik meg a képernyőn.

Hogyan lehet kikapcsolni egy iPhone-t

Az iPhone 13 kikapcsolása a Beállításokban

Az iPhone 13 készüléket a Beállítások alkalmazással is könnyen kikapcsolhatod - ehhez nincs szükség gombokra. Ehhez először nyisd meg a Beállításokat a szürke fogaskerék ikonra koppintva.

A Beállításokban koppints az "Általános" lehetőségre.

A Beállítások az iPhone-on menüpontban koppints az "Általános" lehetőségre.

Az "Általános" menüpontban görgess le a lista aljára, és válaszd a "Leállítás" lehetőséget.

A Beállítások > Általános menüpontban koppints a "Leállítás" lehetőségre.

A "Leállítás" elemre koppintás után a képernyőn megjelenik a "Kikapcsoláshoz csúsztatás" csúszka. Húzd jobbra, és az iPhone 13 készülék kikapcsol.

Az iPhone kikapcsolásához használd a "csúszka a kikapcsoláshoz" csúszkát.

Most, hogy kikapcsoltad, az iPhone 13 már nem használ többé akkumulátort, így viszonylag hosszú ideig tárolhatod a készüléket anélkül, hogy elveszítené a töltöttségét.

Ha az iPhone készülék kikapcsolásával és újraindításával próbálsz hibaelhárítást végezni, várj 30 másodpercet, majd kapcsold be újra az iPhone-t az Oldal gomb (az iPhone jobb oldalán) nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ezután már készen állsz. Sok szerencsét!

Furcsa iPhone probléma? Indítsd újra!