, 2022/10/5

Jogi nyilatkozat: 8 ball pool tulajdonosa és szerzői jogvédett Miniclip. Azáltal, hogy apk itt a játékosok számára, nem akarjuk megsérteni a szerzői jogokat. Keres, hogy egy hosszú sor végtelen iránymutatás hack 8 Ball Pool Android, hogy segítsen megnyerni minden játékot, és keresni egy csomó érmét?

A 8 Ball Pool Modról

Itt van egy működő 8 Ball Pool mod apk legújabb verziója hosszú sor, mod menü, és anti-ban, amely nem igényel root és működik minden Android telefon és tablet eszközön. Kétségtelen, hogy a Miniclip 8 Ball Pool játékát a világ minden tájáról sokan játsszák, és a Facebook Connect bevezetése után, amely lehetővé teszi, hogy 1-vs-1 mérkőzéseket játssz barátaiddal.

Nemrég a fejlesztők bevezettek egy játékmódot, amelyben engedélyezheted/tilthatod az iránymutatásokat, valamint minden lövésnél zsebeket hívhatsz, hogy nagyobb kihívást jelentsen a játék. Ezenkívül néhány játékterületet/várost, mint Róma, Kairó és Sanghaj, új szabályokkal vezettek be. A játékban még azt is lehetővé teszi, hogy kihívd barátaidat 9 golyós és irányelvek nélküli mérkőzéseken, hogy teszteld és összehasonlítsd a képességeiket a tieiddel.

Hogyan kell telepíteni a modot

Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket, hogy megfelelően telepítsd a 8 Ball Pool mod hack apk az Android telefon és tablet:

Ha az eredeti játék már telepítve van a telefonodon, akkor először el kell távolítanod.

Töltsd le a 8 Ball Pool moddolt apk verzióját az ezen az oldalon megadott linkről.

Android telefonodon engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését engedélyező opciót.

Telepítsd az apk-t és élvezd a hosszú sorban modot anti-bannal.

Fontos szem előtt tartani, hogy az irányvonal hack / mod lehet, hogy a fiókodat kitiltják. Javasoljuk, hogy hozz létre egy ideiglenes/fake Miniclip fiókot az itt elérhető utasítások segítségével az ideiglenes e-mailekről, hogy teljes mértékben élvezhesd a játékot.

Mi a moddolt

Szeretnéd tudni, hogy milyen funkciókat módosítottak és feltörtek a 8 Ball Pool mod for Android? Az alábbiakban megemlítettük őket:

Korlátlan hosszú vonalvezetés - Korlátlan hosszú vonalvezetést ad, hogy minden lövés a megfelelő zsebbe kerüljön, és gyorsan megnyerd az összes 8 Ball Pool játékot, valamint a versenyeket.

Mod menü - A mod menü segítségével engedélyezheted és letilthatod a hosszú vonalat bizonyos szobák és asztalok számára, valamint a többi vizuális modot.

Bejelentkezés Miniclip-fiókkal - Bejelentkezhetsz Miniclip-fiókoddal, és onnan folytathatod a játékot, ahol az eredeti játékban abbahagytad.

Csatlakozás a Facebookhoz - Annak ellenére, hogy ez egy módosított verzió, még mindig be tudsz jelentkezni és csatlakozni a meglévő fiókodhoz, és szinkronizálni tudod a játék előrehaladását.

Irányelvek minden szobában - A mod egy menüt ad, ahonnan engedélyezheted az irányelveket minden szobában.

Nem szükséges root hozzáférés - A mod ezen verziójához nem szükséges rootolt Android telefon/tablet készülék.

A fent említett funkciók mellett a következő modok már nem lehetségesek:

Korlátlan pénz,

Korlátlan pénz,

Korlátlan érmék,

Az összes asztal és város megnyitásának/feloldásának képessége.

Ezek a modok a mega modban voltak elérhetőek, és csak a játék kezdeti fázisában voltak lehetségesek, de most, hogy a fejlesztők ezeket a játékon belüli elemeket saját szerverükre helyezték át, már nem vagyunk képesek a játék ezen aspektusait feltörni.

Demo videó/képernyőkép

Hogy a 8 Ball Pool modot akcióban is láthasd, beágyaztunk egy animált verziót, hogy lásd, hogyan néz ki a játékmenet Android telefonokon:

A 8 Ball Poolról

A Miniclip által tervezett 8 Ball Pool az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben játszott online biliárdjáték Androidra, számítógépre és az interneten. Támogatja az 1 az 1 elleni mérkőzéseket, valamint az akár 8 játékos részvételével zajló versenyeket, így készüléktől és helytől függetlenül játszhatsz barátaiddal. Akár több ezer másik játékossal is játszhatsz gyors biliárdjátékot ingyen, míg a többjátékos versenyek segítenek a biliárdkorona megszerzésében.

A játék megnyerésével növelheted a szintedet, valamint pool érméket szerezhetsz, így magasabb szintű meccshelyszíneken játszhatsz. A játékmenet egyszerű. Kiválasztod az asztalt, amelyen játszani szeretnél, miközben a biliárd érméid a tét. Ha megnyered a mérkőzést, akkor az összes érmét elnyered. Minél több mérkőzést nyersz, annál nagyobb lesz a helyezésed és az érméid.

Ezeket az érméket aztán felhasználhatod arra, hogy vagy új tárgyakat vásárolj a Pool Shopban, vagy nagyobb téttel rendelkező, magasabb rangú mérkőzéseken vegyél részt, ahol a legjobb és tapasztalt játékosok ellen játszhatsz. Mivel a játékba a Miniclip és a Facebook-fiók segítségével is be tudsz jelentkezni, kihívhatod barátaidat, és megmutathatod játéktudásodat.

8 Ball Pool Mod apk játék indítása

GYIK

Hogyan kell telepíteni a 8 Ball Pool Modot a telefonomra?

Miután letöltötted az apk fájlt erről az oldalról. Csak kattints a fájlra és kövesd a folyamatot.

Biztonságos a 8 Ball Pool Mod telepítése az APK fájlon keresztül?

Az oldalunkon található összes alkalmazás teljes biztonsági ellenőrzési folyamaton megy keresztül. Ez és az összes fájl 100% -ban biztonságos.

Elveszítek adatokat, ha frissítem a 8 Ball Pool Mod alkalmazást?

Az alkalmazás apk fájlon keresztül történő frissítésével nem veszítesz el semmilyen adatot.