Kerekasztal beszélgetés a második workshop-on

 

2016. március 18-án, pénteken délután a Startup Eger második workshopján fejlesztők és startupperek beszélgettek egymással azért, hogy tudásuk és tapasztalataik megosztásával segítsék azokat a résztvevőket, akik nemzetközi piacokat megcélzó vállalkozásokat alapítottak vagy terveznek létrehozni.

A kerekasztal beszélgetést moderáló Szolnoki Szabolcs (a BVK SMART Vállalkozói Hálózat vezetője) Sedon Gabriellával, a házigazda HMVTA ügyvezetőjével, Pintér Mihállyal, az NKFIH főosztályvezetőjével és Gelencsér Ádámmal, a Virtual Planet Hungary fejlesztési igazgatójával beszélgetett a hallgatóság aktív bevonásával.

Bővebben...

HMVTA, 2016.02.21.

 


 

Téma:       Startup szotrik – Sikeres BVK SMART Pont mentoráltak bemutatkozása – nyilvános

Helyszín:  Unikornis Irodaház,  3300 Eger, Bethlen Gábor u. 9. 3. em.

Időpont:   2016. március 18.  (péntek) 15:00

Szolnoki Szabolcs, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány SMART Vállalkozói Okospont Hálózat vezetője és Sedon Gabriella a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója olyan sikeres startupokkal beszélgetnek majd, akik egy-egy jó ötletből kitartással, szerencsével, tudásuk és képességeik latba vetésével sikeres, a globális piac kapuit döngető startup vállalkozásokat indítottak.
Az interaktív workshopon mindenkinek lehetősége lesz kérdéseit feltenni az előadóknak és előzetes bejelentkezés alapján (info@hmvta.hu) a rendezvény napján ingyenes startup tanácsadáson is részt vehetnek azok, akik üzleti ötlettel vagy már meglévő projekttel rendelkeznek.

részvétel ingyenes, de a terem befogadó képessége korlátozott, így regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékodat az info@hmvta.hu email címen teheted meg.

 

HMVTA, 2016.02.10.