Hírek

StartUP Eger

Startup vállalkozásokat támogató programot indít az egri önkormányzat a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány mentori segítségével.

Navracsics Tibor, Európai Uniós biztos első látogatása Egerben

A Music Hungary Fesztivál kapcsán Eger vendége volt Navracsics Tibor az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa.

HMVTA: kedvező hitelkonstrukció a hatvani vállalkozásoknak

Hatvani vállalkozások számára dolgozott ki kedvező kamatozású hitelkonstrukciót a város önkormányzata és a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA)

A Magyar Közlönyben megjelent a 2015. évi GINOP vállalkozói pályázatok menetrendje.

A HMVTA vendégeként Egerben tárgyalt a montenegroi gazdasági miniszterhelyettes

Faipari, borászati és a gyógyturizmus területén létrejött klaszterekről, valamint az uniós források felhasználásában szerzett tapasztalatokról tájékozódott Egerben a Nina Vujosevic gazdasági miniszterhelyettes vezette montenegrói delegáció .

Az induló vállalkozások bátran támaszkodhatnak a vállalkozásfejlesztési alapítványokra

A közelmúltban Egerben tartotta soron következő konferenciáját a megyei vállalkozásfejlesztési alapítványok alkotta Nemzeti Kisvállalkozásfejlesztő Konzorcium.

Vállalkozói Oktatási Centrum Ünnepélyes megnyitása

A vállalkozók életkörülményein is javít a HMVTA mikrohitel programja.

Együttműködési megállapodást kötött Budapest és Eger

Együttműködési megállapodást kötött Budapest és Eger városa, az erről szóló dokumentumot Tarlós István főpolgármester és Habis László (Fidesz-KDNP) polgármester írta alá Budapesten.

Vajdasági kapcsolatokat is épít a HMVTA

A gazdasági és kulturális kapcsolatok építését is szolgálta egri vállalkozók, illetve külkereskedelmi és önkormányzati szakemberek közelmúltbeli, a szerbiai Topolyán, illetve Bácskossuthfalván tett viszont látogatása.

Fiatal vállalkozók és vállalkozási ötletek versenye

Van egy üzleti ötleted, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? Vállalkozást indítanál? Meglévő vállalkozásod fejlesztenéd tovább?

22 éves a magyar mikrohitel program

Esély a magyar mikrovállalkozások számára a Helyi Vállalkozói Központok (HVK-k) hálózatával.

A Japán-Magyar Üzleti Iroda vezetője Magyarországon

Magyarországra látogatott a napokban Motegi Masashi, a 2000 óta működő, hazánkban élő japán üzletembereket és családtagjaikat tömörítő Japán-Magyar Üzleti Iroda vezetője...

Japán-Magyar Üzleti Iroda

A Japán-Magyar Üzleti Iroda elsődleges célja a Japán és Magyarország közötti kulturális és üzleti kapcsolatok fejlesztése...

81 milliárd forint a GOP-2011-2.1.1 M pályázatok mögött.

Az 1501/2011. (XII.27) Korm. Határozatban foglaltak szerint módosult a Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázati felhívás keretösszege